Beast AMD oyun bilgisayarı alınır mı?

RglarX

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Yok yandan kaç tane gelebiliceğini seçebiliyorsun 2 tane yaptım.

6800 XT ile düz arasındaki farkı bilmiyorum ama bence bu daha mantıklı olur. Bazı upgradeler lazım tabii.

Net olarak kasayı alacağım başka kasalara bakmıyorum maalesef.

Bir de 1080p monitörde kullanacağım darboğaz ihtimali var mı?

Kendiniz parça parça toplasanız bir kısım ikinci el de olabilir. Daha uyguna daha güçlü sistem toplarsınız.

2. el işine girmek istemiyorum çok fazla dolandırıcı var veya yanlış bilgi girenler var bence en iyisi sıfır almak.

Bir de 1080p monitörde kullanacağım darboğaz ihtimali var mı?

2. el işine girmek istemiyorum çok fazla dolandırıcı var veya yanlış bilgi girenler var bence en iyisi sıfır almak.

Size kalmış bir şey. Ben bu zamana kadar çoğu şeyi ikinci el aldım. 3090 ekran kartı masaüstü parçaları. Oculus Quest 2 bile ikinci el aldım. Alışveriş yapmasını bilen teknolojiden anlayan için çok uyguna geliyor.

Ne farkı var bilmiyorum aralarında pek anlamıyorum bir tanıdığım önerdi kasayı anlatırsanız sevinirim.
Örneğin benim attığım sistemde AM5 ve DDR5 parçalar daha performanslı. R5 7600 gibi yeni ve güçlü işlemcileri istediğin kasa AM4 sokete sahip olduğu için asla takamayacaksın. Yani daha ileriye dönük AM5 DDR5. RX 6800 ile XT arasında da o kadar fark olmadığına eminim bu açığı kapatacak kadar. Nasıl DDR3 tercih etmiyorsan DDR5 alabilirken DDR4 tercih edilmemeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı