Beast X Tempered alınır mı?

Tasarımı iyi de renkleri sevmedim alınmaz.

Renklerinden dolayı mı alınmaz hocam? Zevkler ve renkler tartışılmaz ayrıca mouse iyi özelliklerde ve limited daha ne olsun şu anda satılan düz Beast X'lerle aynı para ileride kazançlı çıkma ihtimalide var.

Bende faremi daha yeni aldım bu çok hoşuma gitti ama fazladan para vermekte pek içimden gelmiyor.

Hocam ben almanızı öneririm elimde 5-6 tane mouse olmasına rağmen direk yapıştırdım. İndirimlerle normal Beast X'lerden ucuza geldi.

Renklerinden dolayı mı alınmaz hocam? Zevkler ve renkler tartışılmaz ayrıca mouse iyi özelliklerde ve limited daha ne olsun şu anda satılan düz Beast X'lerle aynı para ileride kazançlı çıkma ihtimalide var.

Hocam ben almanızı öneririm elimde 5-6 tane mouse olmasına rağmen direk yapıştırdım. İndirimlerle normal Beast X'lerden ucuza geldi.
Teknik ve tasarım olarak lafım yok delikli modelleri seviyorum ama renk paletini sevmedim. Başka renkler kullanılabilirdi benim hoşuma gitmedi.

Teknik ve tasarım olarak lafım yok delikli modelleri seviyorum ama renk paletini sevmedim. Başka renkler kullanılabilirdi benim hoşuma gitmedi.

Doğrudur hocam siyah renklerde kullanılsa daha iyi olurdu.

Delikli yapı rahatsiz etmezse evet, performans olarak bildiğimiz WLmouse kalitesi yani iyi, fakat bende sevemedim görüntüsünü çirkin duruyor.

Beast X 8k, Beast X mini kullandım hocam bu 3. şu ana kadar daha delikli yapısından rahatsız olmadım tabii tutuş farkıda var.

Delikli yapı rahatsiz etmezse evet, performans olarak bildiğimiz wl mouse kalitesi yani iyi, fakat bende sevemedim görüntüsünü çirkin duruyor.
Düz kenar delikli kenar seçebiliyorum üst deliklerde rahatsız etmez gibi beni ondan yana endişem yok görüntüsü de beni tatmin etti ama parası biraz tuzlu insan düşünmeden edemiyor tabii.

Düz kenar delikli kenar seçebiliyorum üst deliklerde rahatsız etmez gibi beni ondan yana endişem yok görüntüsü de beni tatmin etti ama parası biraz tuzlu insan düşünmeden edemiyor tabii.

Hocam ben direk aldım yani sizde alın derim pişman olmazsınız.

Karar verdiniz mi hocam?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı