Beats Studio 3 Wireless İncelemesi

Zaten almayasınız diye incelemesini yaptım Ben, elime geçen fiyatı itibariyle güzel bir rakama aldım. Mağaza fiyatını hak etmiyor.

Mediamarkt sağ olsun; bir mağazada olmasa farklı bir mağazada çoğu kulaklık modelini bulabiliyorsunuz. Buna Studio 3 de dahil, her gördüğüm mağazada üşenmeden tüm kulaklıkları teker teker denerim. Bir ara XB950 BT alacağım alt frekanslar için.

Bende geçen yıl incelemede ele alınan kulaklığı aldım.Ve gayet memnunum.Yurtdışından aldığım için ucuza geldi.
Diyorum ki iyi ki dikkatimi çekmiş
Bana göre Beats'in oluşturduğu bir başyapıt.

Son düzenleme:
Tatmin etmediği için yakın zamanda satmayı düşünüyorum. Zaten ilk haftadan belliydi memnun kalmayacağım Gerçekten hiçbir frekans grubunda yeteri kadar başarılı değil.

Ağız tadıyla Sıla dinleyemiyorsunuz, neyleyim böyle kulaklığı Solo 2 kablolu kullanır oldum Studio3'den memnun kalmadığım için.
-------------------------------
Elimden çıkardım arkadaşlar. Solo 2 bile alt frekanslar konusunda çok daha başarılı bir model. Alt frekansları alamamak çok ama çok rahatsız ediyor insanı.
-------------------
Solo 2 modeli mid - tiz frekanslarda çok daha başarılı diyordum Studio 3 modeline karşılık.
Geçenlerde Beats Pro aldım ve Solo 2'nin ne kadar yavan kaldığını fark ettim

Yıllar önce çıkardıkları Pro modeli çok daha fazla tatmin etti beni, bunun da tek derdi yarım saatten fazla kulakta takmanın eziyete dönüşmesi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…