Rehber Bedava 3 aylık Game Pass Kodu Alma

kral sakin ol tek nefeste baştan sona anlatmışın

Kral sakin ol tek nefeste baştan sona anlatmışın

Ya bilgisayarım açık fan deniyordum konuyu görünce yazdım baktım yapamayan var hızlı bir yazayım çıkayım dedim. Şu an çıkıyorum bilgisayarı toplayıp oturana kadar .

Çok teşekkürler. Sorun çözüldü.

Aga aynısını anlattım. Neden ben farklı anlatmışım gibi oldu?

kral sen önce nitroyu alın sonra vpni açın demişsin, önce vpnmiş.
Ben de işin uzmanı değilim tabi. Ben sadece kendi yaptığımı anlattım. Önce Nitro'yu hesabıma tanımladım. Sonra VPN açtım ve oldu.

Aga aynısını anlattım. Neden ben farklı anlatmışım gibi oldu?
Kusura bakma arkadaşım kötü bir niyetle yapmadım konunu baltalamak sahiplenmek değil olayım. Ben şurayı yanlış anladım ;

"3.size verdiği kodla yeni, hiç Nitro almamış Discord hesabına Nitro tanımlayın. "

Büyük ihtimalle çoğu da buradan yanlış yaptı gg de ki linki Discord'a girip hediye envanterinde eklemeye çalışıyorlar tabii ekleyince Discord da işe yaramıyor, şunu diyor "bu bir promosyon koduna benziyor almak için tıkla" tabii tıklayınca tepki vermiyor yanlış yapıldığı için. Bu şıkkı kaldırıp 3 Almanya VPN Discord hesabı açın doğrulayın sonra gg de aldığınız promosyon kodunu Almanya VPN açıkken tarayıcıya yapışıtırıp kart bilgilerinizle Nitro'yu hesabınıza tanımlayın artık hediye envanterinde iki kodu da göreceksiniz gibi yazılsa daha anlaşılır olacaktır. Herkes içinde sizin içinde öneri tabii .

Bu arada çok teşekkürler tek almıştım denemek için bir tane daha almıştım sonra dedim 3. alıp tam olarak 2 aylıkları kullanabilirim 6 ay boyunca diye. Alım satım olayı yapmadığım için ekstra da işime yaramayacak.

Kodda hata var uyarısı veriyor.

Adresini Almanya gösterdiğin bir outlook hesabı açarak dene, ben öyle yaparak kodu kullanabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…