Ogigogo
Kilopat
- Makaleler
- 2
Kralsın. Herkesin yazdığına tek tek cevap veriyorsun daha ne diyeyim.Çekmez, için rahat olsun.
Sanmıyorum.
Hesapların e-maillerini doğrula. Veya farklı bir hesap ile dene.
Kralsın. Herkesin yazdığına tek tek cevap veriyorsun daha ne diyeyim.Çekmez, için rahat olsun.
Sanmıyorum.
Hesapların e-maillerini doğrula. Veya farklı bir hesap ile dene.
Yeni bir XBOX hesabına yani kodu girmeyi dene yani. Olmadı sanal kart oluştur eğer oluşturmadıysan, onu gir.Demek istediğinizi anlamadım ama hatamın fotoğrafı bu.
İşsizim ya kral değil.Kralsın. Herkesin yazdığına tek tek cevap veriyorsun daha ne diyeyim.
Yeni bir Xbox hesabına yani kodu girmeyi dene yani. Olmadı sanal kart oluştur eğer oluşturmadıysan, onu gir.
İşsizim ya kral değil.![]()
Sanal kart denedim olmadı başka denedim olmadı yeni hesaba deneyeceğim bakalım.
Yeni bir Xbox hesabına yani kodu girmeyi dene yani. Olmadı sanal kart oluştur eğer oluşturmadıysan, onu gir.
İşsizim ya kral değil.![]()
Vardır onun da bir çözümü.Başka kart denedim oldu galiba harika 3 ay FIFA oynarız sonra Save'ler gider...
Vardır onun da bir çözümü.Hesap paylaşma özelliği falan yok mu bu Game Pass'te? Varsa eski hesabınla paylaş.
Bu konuda bir bilgim yok, belki kalan 2 ay'ı görmüyorsundur oradan. Yönete bas bakalım, bitiş tarihi ne gözüküyor?
Devam ediyor.Hala daha geçerli mi?
Sanal kart oluşturup mail ile kayıt olabilirsin.Hocam ben Crunchroll'dan 3 aylık almıştım aynı kart ve aynı telefon numarası ile bir kez daha almanın bir yolu var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.