Pek emin değilim ama belki de Xbox sunucuları yavaşlamıştır sonuçta herkes şuan oyun indirmeye çalışıyor.Arkadaşlar ben FH4 indiriyorum ancak indirme hızı çok düşük. İndirme hızımın yarısı kadar indiriyor nasıl düzeltirim?
Pek emin değilim ama belki de Xbox sunucuları yavaşlamıştır sonuçta herkes şuan oyun indirmeye çalışıyor.Arkadaşlar ben FH4 indiriyorum ancak indirme hızı çok düşük. İndirme hızımın yarısı kadar indiriyor nasıl düzeltirim?
Pek emin değilim ama belki de Xbox sunucuları yavaşlamıştır sonuçta herkes şu an oyun indirmeye çalışıyor.
Ben 75 Mbps TürkNet kullanıyorum. Bende de anca bu hızla iniyor.Arkadaşlar ben FH4 indiriyorum ancak indirme hızı çok düşük. İndirme hızımın yarısı kadar indiriyor nasıl düzeltirim?
Microsoft içinse tehlikeli değil.
Sabaha kadar yüklensin o zaman yapacak bir şey yok. Bir de BF3 ve BF Hardline'ın hikayeleri nasıl oynayan var mı?
Sabaha kadar yüklensin o zaman yapacak bir şey yok. Bir de BF3 ve BF Hardline'ın hikayeleri nasıl oynayan var mı?
Bende bir tane daha Hotmail açtım 2.kodu bu bitince onda kullanıcam. 6 ay 180tl tasarrufArkadaşlar, aynı kartla 2 kere üye oldum. 2 kere kod verdi.
Saçma değil mi? Aynı kartla kaç kere üye olabiliyoruz?![]()
Öylesine denemiştim, olacağını hiç zannetmiyordum.Bende bir tane daha Hotmail açtım 2.kodu bu bitince onda kullanacağım. 6 ay 180tl tasarruf![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.