- Makaleler
- 11
Telefonla kodu aldım. Teşekkürler.
Toplanıp satılabilir aslında. Etkinlik bittikten sonra bile kodlar geçerli olacak çünkü.Yok meraktan denemek istedim. 3.'yü aldım bıraktım. Uğraşacak varsa tek kartla bayağı bir kod toplar siteden.
Yani pek etik gelmese de bu kampanyayı yapan sitenin bir kartla sadece bir kez bu fırsattan yararlanılmasını sağlamalıydı. Bu şekilde kimseye kızma hakkımız da yok. Dediğim gibi uğraşmak isteyen varsa platform açık.Toplanıp satılabilir aslında. Etkinlik bittikten sonra bile kodlar geçerli olacak çünkü.
Kodların son kullanma tarihine 3 ay var.
Etkinlik birkaç gün sonra biter.
Premium üyeliğimi iptal ettim. Durumu iptal edilmiş olarak gözüküyor ama hesabımı silemiyorum. Nedenini biliyor musunuz acaba?Bu arada premium üyeliğiniz bittikten sonra (Bitmesi Şart) buradan isterseniz hesabı da silebilirsiniz.
200 tane aldım parayla satmaya çalışanların konusuna şaak diye yapıştıracağım kodu.Şu an motora bağladım yarın öğlene bi 10+ kod toplarım sanırım. Tüm sevdiğim arkadaşlarıma ikişer ikişer hediye işte![]()
Öyle deme indie oyunlarda var güzel.Bilgisayar GT 220 olduğu için boş ininal ile abone olmaya uğraşmayacağım.
200 tane aldım parayla satmaya çalışanların konusuna şaak diye yapıştıracağım kodu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.