Bedava Steam ve Origin oyunu alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

darkmelek

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Tremorgames'ten ücretsiz oyun almayı öğreteceğim. Siteye bu linkten üye olabilirisiniz. Bu link Reflidir sizden hiç bir şey çıkmayacak sadece bana %10'luk bir katkınız olacak. Eğer bana yardım etmek istemiyorsanız direkt siteden üye olabilirisiniz.

Video aşağıdadır inanmayan olursa videonun sonlarına doğru aldığım oyunları da gösterdim.

"Video kaldırıldı."

Coin nasıl kasılır?

1) Video izleyerek
2) Anket yaparak
3) Sitelere üye olarak
4) Program indirerek(pek önermiyorum)
5) Android veya iOS uygulama veya oyun yükleyerek
6) Steamdeki koleksiyon kartlarınız sitedeki botlara satarak
7) Oyun itemlerinizi sitedeki botlara satarak örn: CS GO, Dota 2, TF2

Bu linkten üye olursanız sizden hiç bir şey eksilmeyecek sadece bana çok az katkınız olacak. Tremor Games - Bağlantı kaldırıldı.

Veya direkt buradan da üye olabilirsiniz: Tremor Games - Bağlantı kaldırıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle siteleri sevmiyorum. Yapımcıların emeğine yazık oluyor.

Buraya harcanacak emek ile aldığın oyunun değeri arasında ters orantı var. Yani bahsettiğin yöntemi ben uygularsam para kaybediyorum. Çünkü benim çalışarak elde ettiğim günlük kazancım, sistemde harcadığım zaman karşılığı elde ettiğim oyundan daha yüksek.

Yani bu sistemde oyunu ben bedava değil, normalden daha pahalıya almış oluyorum. Oyunu Steam'den kredi kartımla almam 30 saniye sürecektir ki bu da bana daha az para kaybettirir zira benim için zaman = para.

Yani aslında bedavaya oyun aldığını düşünürken harcadığın zaman ile zarardasın :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı