Kimsenin "uzun" süreli, güzel bir bilgisayarı beleşe vereceğini sanmıyorum.Biraz akıcı olan VDS nasıl alabilirim ve nasıl kurabilirim bir YouTube videosu var mıdır? Donmazsa iyi olur, ücretsiz uzun süreli.
Link var mı hocam iyiymiş bu.Oracle Cloud sonsuza kadar 1 adet 4 çekirdekli 24 GB RAM'li ARM sunucu ve 2 adet 1 GB RAM'li AMD işlemcili sunucu veriyor.
Buradan kayıt olabilirsin.Link var mı hocam iyiymiş bu.
Oracle Cloud sonsuza kadar 1 adet 4 çekirdekli 24 GB RAM'li ARM sunucu ve 2 adet 1 GB RAM'li AMD işlemcili sunucu veriyor.
Evet.Bedava mı peki ben ücretsiz yazdım da ücretsiz ise iyi.
Bunun ile alakalı konu yapacaktım da zamanım yoktu. Unutmuşum sonra.Buradan kayıt olabilirsin.
Burada da detaylıca anlatıyorum servisi.
Oracle ile bedava sonsuz Minecraft sunucusu açmak
Başlamadan önce bedava ama ne bedava, ne kadar bedava ondan bahsedeyim. Oracle Cloud'a ilk kayıt olduğunuzda hesabınıza always Free ve Free trial tanımlanıyor. Always Free adından da anlaşılabileceği gibi size sonsuza kadar bedava birkaç servis veriyor (sonra bahsedeceğim). Free trial ise size...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.