'Bedava verseler almam' dediğiniz araba marka/modelleri

Ayrıca aracın rakipleri de oldukça kuvvetli:
Bunları hangi donanıma göre karşılaştırdın? Benim bildiğim Tucson'da 177 HP Power Edition modelinde sunuluyor. O modelde de ne anahtarsız çalıştırma, ne de elektronik el freni yok. Bu mu daha geniş donanım listesi?

Tucson daha kuru çift kavramaya sahip olması ile baştan eleniyor benim için. Tork konvertörlü EAT8 kullanan bir araç ile yarışamaz. 0.9 saniye daha performanslı olması da İstanbul'da pek umurumda değil. SUV'la piste mi çıkacağız?

Bunları hangi donanıma göre karşılaştırdın? Benim bildiğim Tucson'da 177 HP Power Edition modelinde sunuluyor. O modelde de ne anahtarsız çalıştırma, ne de elektronik el freni yok. Bu mu daha geniş donanım listesi?

Tucson daha kuru çift kavramaya sahip olması ile baştan eleniyor benim için. Tork konvertörlü EAT8 kullanan bir araç ile yarışamaz. 0.9 saniye daha performanslı olması da İstanbul'da pek umurumda değil. SUV'la piste mi çıkacağız?
Bölgemdeki araç satıcılarının ellerinde olan araçlara (Almanya`da yaşıyorum) ve aldığım fiyatlara göre karşılaştırma yaptım. Bahsettiğim Tucson Dynamic donanım paketli araçta elektromekanik park freni de var anahtarsız çalıştırma da. Ayrıca 3008 Allure`da olmayan mercekli farlar, koltuk ve direksiyon ısıtma, lastik basınç sensörü, elektrikli bagaj gibi donanımlar da mevcut Tucson`da.

Bölgemdeki araç satıcılarının ellerinde olan araçlara (Almanya`da yaşıyorum) ve aldığım fiyatlara göre karşılaştırma yaptım.
Almanya'da yaşadığını nereden bileyim ben? Bizim burada daha söylediğin donanımla satılan model yok... :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı