Bedelli askerliğe ne zaman gidilebilir?

RUFF901

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aralık ayında bedelli askerlik parasını yatırmayı düşünüyorum ve bir an önce askere gidip aradan çıksın istiyorum. Ocak ayında gidebilir miyim?

Arkadaşlar aralık ayında bedelli askerlik parasını yatırmayı düşünüyorum ve bir an önce askere gidip aradan çıksın istiyorum. Ocak ayında gidebilir miyim?

Otel rezervasyonu yapmıyorsun hocam 1 ay sonra nasıl gideceksin?
Bedelli askerlik başvuruları yapıldıktan sonra belli celp dönemlerinde belli bir kontenjan asker alımı sağlanır. Kontenjan yoğunluğu yoksa çok beklemeden gidersiniz. Kontenjan yoğunluğu varsa bu süre 1 sene bile olabilir.
Mayıs ayında ödemesini yatıran arkadaşım bu hafta teslim olacak.
Geçtiğimiz senelerde de ortalama 1 sene bekleyen tanıdıklarım olmuştu.
Şans işi.

Bedelliye başvurduğunuzda sıralamaya girersiniz. Birliklerde ayrılan kontenjana göre neresi planlandıysa orada askerliğinizi yaparsınız. Parayı vereyim, gideyim geleyim olmuyor. 1 seneden daha uzun bekleme süreniz olabilir.

Otel rezervasyonu yapmıyorsun hocam 1 ay sonra nasıl gideceksin?
Bedelli askerlik başvuruları yapıldıktan sonra belli celp dönemlerinde belli bir kontenjan asker alımı sağlanır. Kontenjan yoğunluğu yoksa çok beklemeden gidersiniz. Kontenjan yoğunluğu varsa bu süre 1 sene bile olabilir.
Mayıs ayında ödemesini yatıran arkadaşım bu hafta teslim olacak.
Geçtiğimiz senelerde de ortalama 1 sene bekleyen tanıdıklarım olmuştu.
Şans işi.
Hocam e devlette bedelli iptal olmuyor galiba askerlik şubeye randevu veriyor bilgin varmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı