Beğenmedim Butonu

Beğenmedim butonu gelmeli mi?

• Evet

Oy: 33 62,3%
  • Hayır

Oy: 20 37,7%

• Oy verenlerin toplamı
    53
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılmıyorum. Jira ile aynı düşüncedeyim.

Soru olarak açılan konularda direkt ''beğenmedim'' değil de; artılama ve eksileme zaten mevcut. Dediğiniz buton eklenirse herkes kin güttüğü kişilere gıcıklık olsun diye basar, suyu çıkar.
Hocam haklısınız ama şu an zaten bunu kızgın ifadesi ile de aynı yapabilirsiniz. Ben anlam kargaşasının ve yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için böyle bir teklif sundum. Yönetim ne karar verir bilmem bakarlar mı onu da bilmiyorum.

Şu ifadeler konusunda neden gerginlik yaratılıyor anlamıyorum hiç. Oraya uçurtma emojisi koyulsa da onu suistimal edecek kişiler çıkacak. Bence de kızgın ifadesinin yanına beğenmedim ifadesi gelebilirdi ama bu, burada "Suistimalciler" olduğu sürece sonucu değiştirmeyecek ne yazık ki. :(

Şu ifadeler konusunda neden gerginlik yaratılıyor anlamıyorum hiç. Oraya uçurtma emojisi koyulsa da onu suistimal edecek kişiler çıkacak. Bence de kızgın ifadesinin yanına beğenmedim ifadesi gelebilirdi ama bu, burada "Suistimalciler" olduğu sürece sonucu değiştirmeyecek ne yazık ki. :(
Daha önce geldi mi bilmiyorum ama en azından deneyebilirsiniz, zaten kargaşa olursa kaldırmak da sizin elinizde. Ayrıca amacım bir gerginlik ya da tartışma çıkarmak değil sadece öneride bulunmak istedim.

Benim için tüm bildirim kısmımda gördüğüm tüm emojiler aynı şeyi ifade ediyor, okunduğumu. O yeterli bana. Beğenildi mi kahkaha mı atıldı tü Allah belanı mı çekildi çok bakmıyorum.

Kızgın, kahkaha ve üzgün ifadeleri beğenmeme halinde daha kırıcı ve yanlış anlaşılmaya açık olmaz mı? Anlam karmaşasının önüne geçilebilir beğenmeme ifadesiyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı