Behringer C1 için eşya önerisi

SiskoClemenzaa

Decapat
Arkadaşlar piyasada biraz araştırdım önceden müzikle uğraşmış arkadaşlara da sordum karar verdim. BM800 gibi benzeri şeyleri almamaya karar verdim ve ondan daha kaliteli olarak Behringer C1 almayı karar verdim, biz bunun yanına ne alacağız ki ses güzel gelsin veya ses gelsin? Bütçemiz çok yok.

Yayıncılık işleri için uğraşıyorsan yanına 1 tane ses kartı almalısın tek mikrofon girişli m-Audio'ya da Behringer bakabilirsin işini görecektir bende m-Audio m-track Duo modeli mevcut Boya BY-M1000 ile kullanıyorum kaliteli bir ses veriyor.

vokal hocam fiyatı az ürünler atma şansınız varmı
Vokal için öneri vermek istemiyorum. Çok hakim olduğum bir kısım değil. Ben enstrümancıyım daha ziyade. Hani ses kartları standarttır. Bütçene uygun kondenser mikrofon için gerekli 48V enerjiyi sağlayabilecek herhangi bir ses kartı olabilir. En basitinden Behringer Um2.

Ancak vokal için hangi hoparlör sistemi daha uygun olur, onunla ilgili bir araştırma yapsan daha doğru olur. Referans monitörleri genelde enstrümanlarda temiz,net, işlemesiz ses almak için kullanılıyor. Ancak vokal için uygun olur mu bilmiyorum. O yüzden bu konuda tavsiye veremeyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı