Netflix Behzat Ç. Netflix'ten kaldırılıyor!

Katılım
5 Aralık 2020
Mesajlar
483
Çözümler
1
Yer
Bilmiyorum
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Türk dizi tarihinin en iyi dizilerinden biri olan, ve 2010 yılında yayın hayatına giren ve 3 sezon boyunca ekranlarda olan Behzat Ç. Türkiye'nin siyasi tarihini yönlendiren gelişmeleri sakınmadan göstermesi sebebiyle bazı siyasetçileri rahatsız etmiş olacak ki yaptırımlara maruz kalmış. İlk olarak her bölümü 60dk'ya indirilmiş ve 3. Sezon'da maalesef final yapmıştı, YouTube'daki bölümleri ise kaldırılmıştı.




Başrollerinde erdal beşikçioğlu, Fatih artman, inanç konukçu ve berkan şal gibi isimlerin bulunduğu ve tam olarak 96 bölümü bulunan behzat ç. 28 şubat'tan itibaren Netflix'ten kaldırılıyor.




Peki neden kaldırılıyor?

Behzat Ç. Tabii ki Netflix'in kendi yapımı olmadığı için yapımcı ile olan lisans anlaşmasıyla alakalı, diziyi Platform'da tutabilmesi için lisans haklarını yenilemesi gerekebilir. Netflix lisans haklarını yenilemek için mutlaka elinden geleni yapacaktır, fakat bir anlaşma yapılamazsa maalesef pek yapılabilecek bir şey yok. Ama BluTV ve puhutv üyeliği olanlar bu platformlar üzerinden diziyi izlemeye devam edilebilir.




Kaynak: Netflix, Behzat Ç.’yi kaldıracağını duyurdu; kullanıcılar ise bunu istemiyor!.
 
Son düzenleme:
Puhutv'den bir şey izlemek için üye olmanıza gerek yok, direkt olarak girip izleyebilirsiniz. Ek olarak Star TV'nin internet sitesinde de Netflix'teki bütün bölümler var, oradan da izlenebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı