Bein Connect nasıl satın alınır?

HasanPasa

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, lig maçlarını seyretmek için ilk defa Digitürk almak istiyorum ancak internette Digitürk resmi sitesi dışında binlerce site karşıma çıkıyor. Bunların hangisi doğru sitedir? Digitürk kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bulduğum resmi bir site beni TOD’a yönlendiriyor. TOD istemiyorum, denedim memnun kalmadım. “beinconnect.tv” diye bir site var, bu site güvenli midir yoksa diğerleri gibi harfleri değiştirerek kurulan sahte siteler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, lig maçlarını seyretmek için ilk defa Digitürk almak istiyorum ancak internette Digitürk resmi sitesi dışında binlerce site karşıma çıkıyor. Bunların hangisi doğru sitedir? Digitürk kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bulduğum resmi bir site beni Tod'a yönlendiriyor. Tod istemiyorum, denedim memnun kalmadım. “beinconnect. Tv” diye bir site var, bu site güvenli midir yoksa diğerleri gibi harfleri değiştirerek kurulan sahte siteler mi?

Hocam 444 2 373 numarayı aramayı deneyin.

Selam dostlar, lig maçlarını seyretmek için ilk defa Digitürk almak istiyorum ancak internette Digitürk resmi sitesi dışında binlerce site karşıma çıkıyor. Bunların hangisi doğru sitedir? Digitürk kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bulduğum resmi bir site beni Tod'a yönlendiriyor. Tod istemiyorum, denedim memnun kalmadım. “beinconnect. Tv” diye bir site var, bu site güvenli midir yoksa diğerleri gibi harfleri değiştirerek kurulan sahte siteler mi?

Onlarin cogu ya dolandirici, ya da Digitürk bayileri. 0212 473 7373 numarasini ararsaniz oradan Digitürk uyesi olmak istiyorumdan devam edin musteri temsilcisine bagliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı