Beklemeyip ps3 mü alayım yoksa bekleyip ps4 mü ?

technocop

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Foruma yeni kaydoldum. Şimdi soracağım soru şu: Ben geçen sene normalde ps3 alacaktım ama onun yerine telefon aldım. Sonra açıkçası telefon aldığıma pişman oldum. Çünkü ben fazla oyun oynamayı seven biriyim. Şimdi ise playstation almayı planlıyorum ama ailem şöyle diyor. Eğer şimdi alacaksan PS 3 alırız diyorlar. Eğer beklersen okulun kapanmasına yakın hem biraz daha ucuzlar alırsın diyorlar. Açıkçası bende sabırsız biriyim. Yani bekleyesim yok. Ama şimdi PS 4 aldığım zaman 6-7 sene rahat oynarım onunla. Birazda PS 3 devri bitti yani. Şimdi ne yapayım arkadaşlar ? Sizin nasıl bir tavsiyeniz olur. Bir de PS 4 bu yaza doğru ucuzlar mı ? PS 4 aldığım zaman ne kadara denk gelir ? Yani plus felan almak zorunlu diyorlarda o yüzden söylüyorum. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler arkadaşlar bir sorum var peki ps4 alsam toplam nekadara mal olur plus felan filan varmış bide yaza kadar fiyatı düşermi

Ps4 fiyatları şu an 1300 -1500 lira civarında. Fiyatın düşeceğini sanmıyorum. Ancak dolar da düşüş olursa bir ihtimal fiyatlar revize edilebilir. Evet plus üyeliği paralıdır ancak yılda toplamda yaklaşık 60 oyunu bedevaya getirirsin. Bende Ps3 var oyunlarımı bitirip Ps4 almak istiyorum nasip olursa. Tavsiyem Ps4 alman olacaktır. Bu yıldan sonra oyunlar çıkmayacaktır Ps3 için.

Single için ps+ zorunlu değil, ama multiplayer oynayacaksan (ki konsol demek multiplayer demek) ps+ üyeliği alman zorunlu. Her ay 2 oyun hediye ediyorlar ve özel indirimler, cloud, otomatik güncelleme gibi artıları bulunuyor. Ps3 alma derim, ömrünü, misyonunu başarıyla tamamladı kendisi :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı