Belli saatlerde yükselen Ping

kemalcan

Hectopat
Katılım
19 Ekim 2014
Mesajlar
45
Yer
ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son 10 gündür internet hızım yüksek ama ping değerim hep 150'nin üstünde akşamları artıyor sabah 12.30 ile 18.00 arası düzeliyor bunun nedeni ne olabilir ?

Bu arada internetim Türk Telekom 25 MB.

7NYqJY.png
7NYqJY.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O saatlerde düzenli olarak birisi bağlanıyor olabilir. Ping yükseldiği zaman modem arayüzüne girip tanımadığınız birisinin bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin. Windows veya başka bir program o saatler arasında güncelleme indirmeye ayarlanmış olabilir. Steam, Origin ve benzeri programları bir kontrol edin.
 
Aynı sorun bende de var kardeşim. Bende saatler farklı akşam 7:30 ile gece 2:00. Komedi gerçekten rezillik...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı