Belson JL-400 Sapphire R7 250 için yeterli mi ?

Börteçinee

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim
  • Anakart: esc g31t-m7
  • Islemci:intel core 2 Q8300 2.50 ghz
  • Ram: drr 2 2x2 4gb
Oynadigim oyun: point blank.
42 inc 1920x1080p lcd tv de oynuyorum... Bu ekran kartini bilesenlerime eklersem 2 sene kasma donma olmadan beni idare eder mi? Tesekkurler

Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

IMG-20141129-WA0001.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Aynı model bende de var Belson JL-400 . Ve bu psu' geçmişte kasamda ki 2 ekran kartını yakmış bir tehlike sanırsam bu güç kaynağını bir ekran kartı almadan önce değiştirmek gerekli !
Eskiden anlamazdım , yıllardır kullandığım bilgisayarımda; bilgisizce, hunharca, sistemi zorlayarak çeşitli oyunlar oynuyordum , bilgisayar ağlıyordu , çok pis sövüyordu fakat ben hiç oralı değildim. En sonunda tak etti artık, birşeyler yapmanın vakti geldi . 7 yıldır bilgisayarıma sadece 2yada 3 kez format atmışımdır ötesi yok; yeni nesil ekran kartlarıymış , piyasada bulunan yeni çıkan ürünlermiş hiç bakmazdım bile. Yaklaşık 4-5 gün önce ekran kartım yandığı için artık sistemi güncellemek '' upgrade '' etmek istiyorum. 4 gündür bir technopat olma yolunda ilerlerliyormuş gibi araştırmalar yapıyorum , bir sürü şey öğrendim diyebilirim fakat daha yolum uzun ve kafam çok karıştı diyebilirim bu kısa sürede .
Neyse fazla uzatmayayım, benim sorunum şudur ki - sistemime yeni bir ekran kartı almak istiyorum şu an GTX 1050 Ti , RX 460 , R7 360 arasında kaldım yaklaşık bütçem 500 -800 lira arasında ve yukarda bahsettiğim sorunları göz önüne alırsak benim sistemime uygun aradığım banttan f/p en uygun ürün ne olur yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca dediğim gibi darboğaz denen olayı yaşamamak için ne gereklidir .
Bahsettiğim gibi gerçekten güç kaynağım değişmeli mi ? Yukardaki ekran kartlarına güç kaynağım darboğaz yapar mı ? Belli başlı sorularım bunlardır ama işin içinden çıkamadım siz tecrübeli arkadaşlarımdan yardımlarınızı beklerim , çok teşekkürler şimdiden.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı