Ben 27MK430 IPS monitör TN olabilir mi?

IPS monitörler 178 dereceye kadar renklerde bozulma yapmaz. Yani siz monitörün karşısında rengi nasıl görüyor iseniz yandan baktığınızda da aynı görmelisiniz. Ama TN panellerde çok gelişti ben şu an TN panel kullanıyorum ve yanlardan baktığımda bir fark göremiyorum. Size tavsiyem Vatan PC'ye gidip canlı olarak IPS monitörü görmeniz ve kendi monitörünüz ile karşılaştırmanız.

IPS monitörler 178 dereceye kadar renklerde bozulma yapmaz. Yani siz monitörün karşısında rengi nasıl görüyor iseniz yandan baktığınızda da aynı görmelisiniz. Ama TN panellerde çok gelişti ben şu an TN panel kullanıyorum ve yanlardan baktığımda bir fark göremiyorum. Size tavsiyem Vatan PC'ye gidip canlı olarak IPS monitörü görmeniz ve kendi monitörünüz ile karşılaştırmanız.

Peki böyle bir şey yapmış olabilirler mi? Yani bir karışıklık olmuşumdur çünkü arkasındaki yapıştırmada modelde 430 yazıyor. Fikrinizi alabilir miyim?

Son düzenleme:
Peki böyle bir şey yapmış olabilirler mi? Yani arkasındaki yapıştırmada modelde 430 yazıyor. Fikrinizi alabilir miyim?
Yapsalar bile yanlışlık olmuş der değiştirirler. Nasıl anlarım derseniz de dakika 8.25:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı