Yeni nesil rap dinleyicilerinin çoğu Ben Fero ile rapi tanıdığı için adam ünleniyor.Alışık değilim şu Mumble Rap bokuyla kanalizasyona karışıp gidin.
Mumble Rapciler piyasaya geldiginden beri rapten sogudum. Ben Fero veya Khonktar dinlemek yerine SoundCloud'da random bir rapciyi dinlemek daha mantikli geliyor bana. Gerci random bir mumble rapciyi dinlemek bile bir iskence.
Adam mumble yapmıyor cahil arkadaşlarım Trap yapıyor. Mumble 2 3 tane anca var Türkiye'de ki Türkçe rap dinlemiyorum ben.
Ben Fero falan dinlediğim anlaşılmasın Türkçe rap bile dinlemiyorum doğru düzgün. Eminem Jay-Z Tupac Biggie 50cent Yenilerden Nf Logic YaleWolf Hopsin dinliyorum tavsiye ederim.
Joker ve Hidranın yaptığı kafiyeler basit kafiyeler arkadaşım kompleks Eminem tarzı kafiyeler arıyorsan Şehinşah Saian ve belki benim bilmediğim 2 3 tane adam vardır türkçe rap fazla dinlemem. Fakat joker ve hidra tamamen basit kafiyeler yapıyor haberin olsun.Rap yapmak için beat lirikalite Flow ve rhyme yapman gerekir dildo babafingo gibi basit kafiyeler değil de daha çok joker şeyh hidra gibi teknik kafiye gerekir.