Ben neden tek başıma kalmayı tercih ediyorum?

• Konuyu başlatan DARC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.172

DARC

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE B450 AORUS ELITE | RYZEN 5 2600 | SAPPHIRE RX580 PULSE 8GB | XPG D60G 2x8GB 3000MHZ | SHARKOON SHP650 V2 80+ | WD GREEN 240GB SSD | CRUCIAL BX500 120GB | WESTERN DIGITAL PURPLE 2TB

COOLER MASTER MK750 | ENDGAME GEAR XM1 | LOGITECH F710 | STEELSERIES ARCTIS 5 | QCK+ LARGE | ACER ED242QRABIDPX | Sharkoon Pure Steel RGB | Presonus AudioBox iTwo | M-AUDIO BX5 x2
Meslek
Öğrenci
Çevremdeki herkes bir şeyler peşinde. Kimisi sevgili yapma peşinde, kimisi alkol sigara vb. peşinde ama benim kafamda sürekli farklı şeyler var. Onlar gibi olamıyorum. Sürekli her şeyi bilimsel düşünüyorum. Ben neden böyleyim? Onlarla takılmaktansa evde olmayı da tercih ediyorum. Çok nadir dışarı çıkıyorum ama nedenini bir türlü bulamıyorum. Çok düşünüyorum ama olmuyor, bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar aslında özenilecek bir şey değil. Derslerinize ve eğitiminize odaklanın ki ileride büyük sıkıntı çekmeyin sadece 1 yılınızı feda edeceksiniz ondan sonra 50 yıl rahatsınız.

Huzuru seviyor olabilirsin. Bir grup içinde kendin gibi davranamamandan rahatsızlık duyuyor olabilirsin. Belki sadece biraz çekingensindir ya da belki arkadaşların senin için zihin yapısı olarak uygun değillerdir.

Sorun yapma, nerede çokluk orada otluk (hadi otluk diyelim) diye bir söz var. Zamanla sana uygun, daha az sayıda ama daha çok güvenip görüşebileceğin çekirdek bir çevre edinirsin.

Bende tek başıma daha çok eğleniyorum tek başıma daha huzurlu mutluyum eskiden öyle değildim bir sürü arkadaşım vardı taki 11 yıllık arkadaşım beni satana kadar şu an annem bana arkadaşlarınla gez niye tek takılıyon falan falan başımın etini yiyor ama bu hayat kesinlikle daha güzel kendi hedeflerini kendin koymak sadece kendin adına bir şeyler yapmak çok daha iyi

Genelde "arkadaş" dediğimiz kişiler ve bunların oluşturduğu gruplar çoğu zaman duruma göre takıldığımız insanlardan oluşuyor, doğal olarak her zaman neysek o şeklinde davranış sergileyemiyoruz. İnsan yanında kendisi olabildiği kişilere güven duyup yanında olmak istiyor zaten. Elbet arkadaş grubu olması güzel bir şey ama asıl olanlar az ve öz oluyor. Bu yüzden olabilir. Belki de senin karakterinde bir dostun olsa yalnız kalmayı değil boş vakitlerinde onunla olmayı isteyeceksin.

Halk tanımına göre ben bir kekoyum. Ben de eskiden evdeydim sürekli, dışarı çıkmaya bir başladın mı bırakamazsın hele bir de ortamını bulursan. Artık evde durunca içim içimi yiyor dışarı çıkayım da parka gideyim, gezeyim. Çık gez bir daha böyle zevk alacağını sanmıyorum yaş büyüdükçe dertler de büyüyor. Ha derslerimi de aksatmam, oyunumu da oynarım. Kız mız yalan en iyisi arkadaşlarınla ortam .

Yalnız kalman iyi. Karakter meselesi. Sosyal oluyor bazı insanlar. Kötü şeyler örnek alınmaz. Bazılarının başları belaya giriyor zaten. Kedi sahiplen evlat gibidir.

Kulübe hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…