Tek başıma nasıl eğlenebilirim?

Kayra342727

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, sadece 2-3 arkadaşım var ama 2'si işte çalışıyor. 1 ise benden biraz uzak olduğu için çok görüşemiyorum. Utangaç değilim ama kendime göre arkadaş bulamadığım için de yalnız kalıyorum. Bu yazda evde olmak bunaltıyor. Dışarı çıkıp tek başıma nasıl eğlenebilirim?

Sahile git. Oralarda insanları seyret, seyrederken müzik vs. dinle, denizi seyret, deniz havası al. Eğer paran varsa parklara git mangal falan yap. Bilmiyorsan orada yapanlar var onlara parasını veriyorsun adam sana yapıyor. Daha eğlenceli ve aksiyonlu şeyler arıyorsan, denize gir veya bungee jumping yap.

Merhaba arkadaşlar, sadece 2-3 arkadaşım var ama 2'si işte çalışıyor. 1 ise benden biraz uzak olduğu için çok görüşemiyorum. Utangaç değilim ama kendime göre arkadaş bulamadığım için de yalnız kalıyorum. Bu yazda evde olmak bunaltıyor. Dışarı çıkıp tek başıma nasıl eğlenebilirim?

Spora git cafeye git sinemaya git içiyorsan bara git tek git kimseye ihtiyaç duyma.

Basketbol veya diğer spor dallarında iyi isen topunu al parka git orada oyna. Veya oynayanların oyununa katıl. Sıcak kanlı olursan kolayca arkadaş edinebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı