Ben neden tek başıma kalmayı tercih ediyorum?

• Konuyu başlatan DARC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.174

DARC

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE B450 AORUS ELITE | RYZEN 5 2600 | SAPPHIRE RX580 PULSE 8GB | XPG D60G 2x8GB 3000MHZ | SHARKOON SHP650 V2 80+ | WD GREEN 240GB SSD | CRUCIAL BX500 120GB | WESTERN DIGITAL PURPLE 2TB

COOLER MASTER MK750 | ENDGAME GEAR XM1 | LOGITECH F710 | STEELSERIES ARCTIS 5 | QCK+ LARGE | ACER ED242QRABIDPX | Sharkoon Pure Steel RGB | Presonus AudioBox iTwo | M-AUDIO BX5 x2
Meslek
Öğrenci
Çevremdeki herkes bir şeyler peşinde. Kimisi sevgili yapma peşinde, kimisi alkol sigara vb. peşinde ama benim kafamda sürekli farklı şeyler var. Onlar gibi olamıyorum. Sürekli her şeyi bilimsel düşünüyorum. Ben neden böyleyim? Onlarla takılmaktansa evde olmayı da tercih ediyorum. Çok nadir dışarı çıkıyorum ama nedenini bir türlü bulamıyorum. Çok düşünüyorum ama olmuyor, bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar aslında özenilecek bir şey değil. Derslerinize ve eğitiminize odaklanın ki ileride büyük sıkıntı çekmeyin sadece 1 yılınızı feda edeceksiniz ondan sonra 50 yıl rahatsınız.

Okuyunca direkt 5000 TL vermiyorlar. Eskiden böyleydi de artık sayısal 10000 veya EA 1000 değilsen boşa okuyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karakterine uygun arkadaş grubunu bulmalısın. Ben bir süre çok yalnız kaldım çünkü sadece erkeklerle yakın arkadaşlık kurmaya çalışmıştım. Dediğim gibi uzun bir süre yalnız kaldıktan sonra liseye de geçince en yakın arkadaşım erkek değildi. İşte o zaman gerçekten doğru bir seçim yaptığımı fark etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…