Ben neden yalnızım?

xlarges

Centipat
Daha fazla  
Etrafa bakiyorum eski arkadaşlarımın her zaman yanında dolaştığı kişiler var. Kendi ortamları, dostu var ama benim yok. Okulda, mahallede hiç arkadaşım yok. Hiçbir ortamım yok. Sevenim yok. Bu insanlar nasıl kendilerine bağlayacak bir arkadaş yapıyorlar da ben yapamıyorum? Sorun nerede göremiyorum, kimse davet etmiyor beni gel dışarı çıkalım veya oyun oynayalım falan... Onu geçtim görülmez bir insan gibiyim. Herkes beni es geçiyor. Asosyalim, evde sıkılıyorum. Sıkılınca tek başıma dışarı çıkıyorum, gidecek yer yok, arkadaş yok. Bir iki tur atıp eve geçiyorum.
Sabah okula gidiyorum öğlen eve geliyorum. Sonra günüm evde telefona bakarak geçiyor ve artık bu durum yüzünden kendimden utanmaya başladım. Ne yapmalıyım? Düşüncelerinizi, fikirlerinizi belirtebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal çevre edinebileceğin bi yerde çalışmaya başla. Sosyal çevreden kastığım market, mağaza gibi yerler. Garson veya komi önermiyorum miden bulanır. Yaşın tutarsa tabii böyle yerlerde çalışıp arkadaş edinebilirsin. Zincir marketlere gir mükemmel muhabbet dönüyor. Eğer iyi bir ortama düşersen işe zevkle gidesin geliyor ciddiyim. Ha çok beğenmezsin çıkarsın başka iş bakarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı