2-3 kere yazın cevap yoksa boşverin.
Bir anda yazmayı bırakın belki ters köşe olur. Acaba neden mesaj atmadı falan diye?Hep ben yazıyorum 1 kere bile o yazmadı![]()
Bir anda yazmayı bırakın belki ters köşe olur. Acaba neden mesaj atmadı falan diye?![]()
Boşverin o zaman. Sizi önemsese illa yazardı.O da olmadı 4 gündür yazmıyorum umurunda değil.
Boş verin o zaman. Sizi önemsese illa yazardı.
5 gün Instagram istek attığın kişinin onaylamasını beklemek, onayladıktan sonra sonraki gün gidip konuşmayı denediğinde seni arkadaşınla karıştırması kadar kötü olamaz sanırım.Başaramadık ab seven biri bile olmaz mı ya şaka gibi.
5 gün Instagram istek attığın kişinin onaylamasını beklemek, onayladıktan sonra sonraki gün gidip konuşmayı denediğinde seni arkadaşınla karıştırması kadar kötü olamaz sanırım.![]()
Kızları cidden yargılamak istemiyorum ama çoğu böyle. Yapacak bir şey yok. 2-3 yakışıklı artist buluyorlar ona koşuyorlar.Tipini gördükten sonra engellemesi peki![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.