Daha fazla
BKZ:En sonunda kilitlenen Technopat konuları.
Dogru bulmasam da saygı duyarım, mitolojilerden sağlam roman olurfakat hepsinin gercekten bir hikaye olduguna inaniyorum. Yunan mitolojisi gibi ayni.
Keşke gerçek hayatta seni tanıyor olsam çünkü 7. sınıftan beri 4-5 senemi ve harçlıklarımı, idmanlarımı, vaktimi harcadığım bir ise bu kadar kolay, acımasız, saygınız ve terbiyesizce eleştiriyor olmanız çok acı, bir dilin dil kurallarını öğrenmek için bile en az bir yılınızı o dile vermeniz gerekiyor, bir gerçek hayatta karşımda olsanız var ya, utancınızdan deve kuşu gibi yüzünüzü kuma gomerdiniz.@SaviorAngel™ Kelime ezberlemek Dil öğrenmek anlamına gelmiyor ne yazık ki.
Alt yazı?Bilmediğin bir dildeki filmi izleyince ne anladığını çok merak ediyorum.
II. Abdülhamid’i bende sevmem fakat Osmanlı Hanedanlığının ayakta durmasını uzatan bir kişilik olduğunu değiştirmez, toprak kaybı ve uyguladığı baskıcı politika halka ve bütün milletlere zarar vermiştir.Soylesene atan kim? Abdulhamit filan dersen seninle konusmaya filan girmeyecegim, direkt olarak engelleyecegim.
Canim benim, bende Cepni'yim fakat ben Turkluk filan taslamiyorum. Hicbir irkin hicbir irka karsi buyukluk/ustunlugu yok. Ayrica hatirlatirim saf Turkler Goktanri inancina gore yasiyorlardi. Eger Muslumansaniz asimile olmus Turk oluyorsunuz. Kaninizda illa farkli bir milletin kani akiyordur. Ayni sekilde benimde.Bu kadar basit dusunebilsen sizsiniz sanirim dedem dursun dedesi Ali dedesi mehmet dedesi ömer 400 seneye kadar avsar anne baba tarafi cepni yani Türk'luk esas alinabilir Türk oglu Türk'um turkculuk de guderim bir nebze olsun hakkim abdulhamit demek icin sizin gibi basit dusunmem ve oradan yola cikmam lazim.
İşte biz Kur'an ın alt yazısı olmadığından dolayı onun yerine Türkçe mealini okuyoruz.Alt yazı?
İslâm dininin en kudretli savunucuları ve İslâm medeniyetinin de en büyük temsilcileri olmuşlardır. Onlar, İslâm dininin ve İslâm medeniyetinin ilk mensupları olan Araplardan daha fazla, yani on asır süre ile bu tarihî görevi başarıyla sürdürdüler.Ayrica Turkluk ve Islam arasinda bir bag yok.
Canim benim, bende Cepni'yim fakat ben Türk'luk falan taslamiyorum. Hicbir irkin hicbir irka karsi buyukluk/ustunlugu yok. Ayrica hatirlatirim saf Türk'ler goktanri inancina gore yasiyorlardi. Eger muslumansaniz asimile olmus Türk oluyorsunuz. Kaninizda illa farkli bir milletin kani akiyordur. Ayni sekilde benimde.
Din insanin yasam tarzini degistirdigi gibi sizi asimile eder bknz: Uygur Turkleri.Din bir secimdir asimile araci degildir kimle neyi konusuyoruz ki az biraz bilgi rica ediyorum.
Canim benim, bende Cepni'yim fakat ben Türk'luk falan taslamiyorum. Hicbir irkin hicbir irka karsi buyukluk/ustunlugu yok. Ayrica hatirlatirim saf Türk'ler goktanri inancina gore yasiyorlardi. Eger muslumansaniz asimile olmus Türk oluyorsunuz. Kaninizda illa farkli bir milletin kani akiyordur. Ayni sekilde benimde.
Din insanin yasam tarzini degistirdigi gibi sizi asimile eder bknz: Uygur Türk'leri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.