Durmadan açılan GTA 5 konuları, Epic Games'te yaşanan basit sorunlar, GTA Online'da arabamın kapısı neden tavuk kanadına dönüştü? konuları, daha dün açılan örnek veriyorum ''1000 liraya ekran kartı önerisi'' ''500 liraya PSU önerisi'' gibi belli konuların zırt pırt açılması, hiç forumda araştırma yapmadan hemen konu açayım da ilgi göreyim merakı inanın bu yaş ortalamasının düşük olmasından kaynaklı, belli bir olgunluğa ermiş kişi bu soruyu sormaz ya. Ben 18 yaşındayım, yaşım büyük değil ama ben bile böyle sorular sormuyorum. Gider önce araştırırsın bütçene göre itopya olur vatan olur ikinci el olur ekran kartını seçersin, gelirsin burada sorarsın örneğin dersin ki arkadaşlar ''GTX 1650Ti ekran kartını beğendim, bütçeme de uygun, acaba şu fiyata bundan iyi kart bulabilir miyim? Gözümden kaçmış mıdır? Bu kartı alırsam hangi işlemciyi kullanmam yeterli olur?'' daha sonra gelen tavsiyeler üzerine yine bütçene göre bir hesap yapar ve elinde kalan işlemciye göre yine bir konu açarsın daha iyi seçenek karşına çıkarsa onu uygularsın çıkmazsa da elindeki seçeneği uygularsın bu kadar basit. Arka arkaya aynı konuları açarak aynı cevapları almaya ne gerek var?