Beni sağlığımdan eden Technopat üyesi

Hocam buradaki insanlardan sadece TAVSİYE alabilirsiniz. Söylenenleri körü körüne uygulamak sizce doğru mu? Şampuan önerisi gelmiş olabilir, o şampuanı internette aratabilir, kullanıcı yorumlarını okuyabilirdiniz. Doktora neden gitmiyorsunuz? Bu kadar önemli bir konuyu foruma sorup nasıl etkili bir çözüm almayı hedeflediniz ki? Biz doktor muyuz? Doktor bile olsak muayene etmeden verdiğimiz tavsiyeden hayır mı gelir?

Geçmiş olsun.

Doktora gitseydin senin hatan, saç diplerine sürdüysen bu da senin hatan.

Mavi su gerçeğini bulursan kesinlikle işe yarıyor ben 8 ay kullandım saç çıkardı fakat sıkılıp bıraktım çıkan bütün saçlar döküldü. Bir de içeriği belirsiz olduğu için kullanmak istemedim. Yeni başladığım kürüm 3 diş sarımsağı ezeceksin sonra 1 yemek kaşığı zeytin yağı ile karıştıracaksın bunu en az 12 saat güneş görmeyen yerde tutacaksın. Daha sonra dermaroller ile kafana bastırarak iyice masaj yap. Biraz canın yansın bir şey olmaz. Sonra bu kürü kafana güzelce yedirip streçle sar 2 saat bekle. Daha sonra yıkayabilirsin fakat kafan ıslakken sarımsak kokar. Kuruyken kokmaz ama ıslanınca sarımsak kokusu hafif geliyor. Sağlıktan olmama garantili doğal bir kür. Sarımsak ve zeytinyağının saçı beslediğini her yerden okuyabilirsin. Ha bir de bu kürü sürerken birde yumurta sarısı sürüyorlarmış onu ben denemedim henüz.

Mavi su gerçeğini bulursan kesinlikle işe yarıyor ben 8 ay kullandım saç çıkardı fakat sıkılıp bıraktım çıkan bütün saçlar döküldü. Bir de içeriği belirsiz olduğu için kullanmak istemedim. Yeni başladığım kürüm 3 diş sarımsağı ezeceksin sonra 1 yemek kaşığı zeytin yağı ile karıştıracaksın bunu en az 12 saat güneş görmeyen yerde tutacaksın. Daha sonra dermaroller ile kafana bastırarak iyice masaj yap. Biraz canın yansın bir şey olmaz. Sonra bu kürü kafana güzelce yedirip streçle sar 2 saat bekle. Daha sonra yıkayabilirsin fakat kafan ıslakken sarımsak kokar. Kuruyken kokmaz ama ıslanınca sarımsak kokusu hafif geliyor. Sağlıktan olmama garantili doğal bir kür. Sarımsak ve zeytinyağının saçı beslediğini her yerden okuyabilirsin. Ha bir de bu kürü sürerken birde yumurta sarısı sürüyorlarmış onu ben denemedim henüz.
Sarımsak kürünü denedim zeytinyağıyla pek fayda etmedi, belki uzun kullanımda iyi bir sonuç elde edebilirim. Teşekkür ederim yardımın için :)

Öyle tipler her yerde olduğu gibi burada da var. Birkaç gün öncesine kadar PS4 oyunculuğunun -sadece özel oyunları kanıt göstererek- PC oyunculuğuna göre daha iyi olduğunu iddia eden biri vardı, biraz tartışınca ve argümanı kalmayınca hemen hakarete başvurdu. Aslında çok komikti ama olmaması gereken bir şey😁

Bugün de 1000TL bıçak konusunda konu sahibini eleştirdiğim için beni kıskançlıkla itham eden bilgisiz ve huysuz bir üyeye rastladım. Biraz tartıştık ve o da hemen parladı. Bunlar aslında komik olsa da forum ortamlarında olmaması gereken şeyler bence.

Tamam sende haklısın da arkadaşım hiç mi düşünmedin bu adam böyle söylüyorda ben biraz daha araştırayım başkalarının fikrini de alayım diye? Şahsen ben geçenlerde basketbol topu alacağım diye haftalarca araştırma yapıp aldım üstüne üstlük senin problemin sağlıkla ilgili.
Bu arada aklıma gelmişken sağlık ile ilgili internetten araştırma yapıp kolay kolay çare bulamazsınız en azından bir doktora görünseydiniz, neyse geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı