- Makaleler
- 4
Geçmiş olsun.
Saçım seyrek, ince telli olmasına rağmen kullandım ve hiçbir problem yaşamadım. Vitamin, stres ve dönemsel olarak saç dökülmediğini, direkt şampuandan olduğunu nasıl anladınız?Gliss ise çok iyi koku vermenin yanında saçı seyrek veya gür olmayan insanların kesinlikle kullanmayacağı türden bir şampuandır.
Güncelleme zamanınız gelmiş olsa gerek eğer B450 ise 4. nesil bekleyebilirsiniz.2018'de de bir üye bana RX 580 ile 1300x al kesin pişman olmazsın dedi, şimdi o işlemciyi aldığıma bin pişmanım. Darboğazdan oyun oynayamıyorum.
Milletin dediğine göre iş yapmayacaksan hiç kimse tavsiye istemesin koskoca forumda. Forumun güvenirliği nerede o zaman? İşlemci alacak adam, anlamadığı için buraya soruyor. Bu foruma güvenip de soruyor. O zaman açmasın o da konu, niye? Başkasının aklına uymamak için. Saçma.Hata sende arkadaş. Böyle milletin dediğine göre iş yaparsan daha çok sıkıntı yaşarsın. Git doktora, doktorlar boşuna mı var ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.