Beni sevmeyen çocukla aynı sınıftayım

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Sevilmeyen bir tip zaten çocuk. Büyük ihtimal ikide bir bana bulaşacak. Çocuk kısa boylu ve şişman. En sevmediğim tipler. Neyse, ne yapayım efenim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafaya takma.
Bir süre sonra bırakır peşini.
Ha baktın ciddi ciddi, kafayı sana vitesi 5 e takmış
Kendini savun, savuştur
(Şiddete karşıyım)

Sevilmeyen bir tip zaten çocuk. Büyük ihtimal ikide bir bana bulaşacak. Çocuk kısa boylu ve şişman. En sevmediğim tipler. Neyse, ne yapayım efenim?

Bulaşıyorsa falan çok da tepki vermeyin sonra okulda başınız belaya girebilir.

Yaptığım en büyük hatalardan biridir alttan almak. Bu ülkede alttan alırsan güçsüz zannediliyorsun, bu yüzden tavsiyem sakın böyle bir hataya düşme. Sana karşı yaptığı ilk kötü harekette çok sert tepki göster. Başta engellemezsen sonra baş edemezsin.

Yaptığım en büyük hatalardan biridir alttan almak. Bu ülkede alttan alırsan güçsüz zannediliyorsun, bu yüzden tavsiyem sakın böyle bir hataya düşme. Sana karşı yaptığı ilk kötü harekette çok sert tepki göster. Başta engellemezsen sonra baş edemezsin.

Bir kere gelip bana ucube demişti. Sonra alttan aldım. Gelip bana oomuz atınca bende yapıştırmıştim bir tane suratına. Torpilli bebelerden olduğu için hiçbir şey yapmadılar çocuğa.

Hiçbir şey yapma akışına bırak.

Hocam vallahi olmuyor. Çocuk resmen dayak istiyorum diye bağırıyor.

O çocukla hiç iletişime geçme. Bir şey derse görmezden gel.

Hocam vallahi o da olmuyor ki. Benimle sınıf içinde dalga geçiyor. Bir ara işte gelip ucube falan deyince yapıştırdım da. Torpilli bebe işte.

Bu arada çocuk zengin torpilli.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı