Sevmediğim kişilerle aynı sınıftayım ve yalnızım

Şimşirkaşık

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sene 11. sınıfa geçtim ve en yakın arkadaşımla farklı sınıflara düştük çünkü o sayısal seçti bense eşit ağırlık. Geçen sene aynı sınıfta olduğumuz bir grup vardı ve bizden nefret ediyorlardı bizi gördüklerinde gülüp dalga geçiyorlardı falan geçen sene bu mallara zor dayandım zaten. Şimdi ise ben o grupla yine aynı sınıfa düşmüşüm, ve yalnızım. Geçen seneden iyi anlaştığım 2 kişiyle de aynı sınıftayım bu sene ama onlarda birbirleriyle takıyorlar ve o kadar da samimi değiliz dolayısıyla 3. kişi olarak dışlanmaktan ve yalnız kalmaktan korkuyorum 😥 aklımın hep bir köşesinde dil bölümünü seçmek vardı ama seçmemiştim şimdi çok pişmanım keşke seçseydim en azından bu iğrenç grupla aynı sınıfta olmazdım. Okullaşın açılmasına 1 hafta kaldı, acaba bölümümü değiştirebilir miyim, bu mümkün mü? Bilen varsa yazsın, çok stresliyim günlerdir bunu düşünüyorum :/

Aslına bakacak olursak, bu durumda düşmanlık yaratacak ya da arayı bozacak bir olay görmüyorum. Bu tarz olaylar yüzünden "bölüm" ya da "okul" değiştirmek bence çok mantıksız olur. Kendi hedeflerini, çevrendeki kişilere göre değiştirme; onlar, kendilerini sana göre değiştirsin. Anlattığın olaya bakılırsa, çok kafana takmana gerek olmadığını düşünüyorum.

Evet en doğrusu da bu zaten. Onlar yüzünden hedefimi değiştirmek bende istenmiyorum. İyi kötü bir şekilde 1 sene daha dayanacağım bunlara 12. sınıfta da ne olur artık bilmiyorum. Bizim okul her sene karma yapıyor sınıfları eğer öyle bir şey seneye yine olursa umarım aynı sınıfa düşmeyiz.

Evet en doğrusu da bu zaten. Onlar yüzünden hedefimi değiştirmek bende istenmiyorum. İyi kötü bir şekilde 1 sene daha dayanacağım bunlara 12. sınıfta da ne olur artık bilmiyorum. Bizim okul her sene karma yapıyor sınıfları eğer öyle bir şey seneye yine olursa umarım aynı sınıfa düşmeyiz.

Karşındaki kişi yine de seninle uğraşmaya çalışırsa, çok fazla muhatap olma ve samimi davranmaya özen göster. Bu tutum, seni onların gözünde ortalama bir yere koyacaktır. Denendi ve onaylandı.

Karşındaki kişi yine de seninle uğraşmaya çalışırsa, çok fazla muhatap olma ve samimi davranmaya özen göster. Bu tutum, seni onların gözünde ortalama bir yere koyacaktır. Denendi ve onaylandı.

Tavsiyelerine uyacağım. Çok teşekkür ederim vaktini ayırıp cevapladığı için :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı