Benim için 2022 en iyi oyunları

Elden Ring ile GOW Ragnarok'u oynayıp karşılaştırma yapmayı iple çekiyorum. Bence GOW'u daha çok seveceğim gibi geliyor. Bilmiyorum ama bu Elden Ring bu kadar beğeniliyorsa iyi bir iş başarmışlardır herhalde.

Hocam bu sizin oyun zevkinize bağlı Elden Ring her ne kadar bence bir başyapıt olsa da herkese gidebilecek bir oyun değil iki oyunuda kesinlikle deneyimleyin.

Gowr bence en iyi oyundu bu yıl için. Ama o hissi bilirsiniz işte RDR2 içinde aynısı 2018'de yaşandı.

Hocam Elden Ring harbiden çok iyi oyun ülkemizde daha az görüyoruz adını çoğu kişinin PC'si kaldırmıyor ama globalde acayip olay olmuştu oyun ve hak ediyor benim en sevdiğim oyun GoW ama bence Elden Ring hak etti adamlar 2019 da Sekiro yaptı GOTY aldı 3 yıl sonra Elden Ring gibi bir baş yapıt çıkardılar 3 yılda böyle bir oyun yapmak imkansız gibi bir şey. Bir de bence GoW'da insanlar bu oyunda çok bir şey değişmedi diye düşündü grafik falan bazı forumlarda yabancıar yazmış ilk oyundan farksız hikayesi ilk oyun kadar iyi değil falan yazmışlar. Elden Ring güzel bir açık dünya oyun oldu uzun zamandır güzel açık dünya çıkmıyordu.

GoW'un tadı ayrıda elden ringde çok iyi be bir de 3 yılda çıkardılar oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…