- Makaleler
- 1
Senin kızlarla olan sorun kaynağını ciddiyim ki merak ediyorum:
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Çok farklı bir psikolojik durum
Nasıl eşcinsel kızın erkeklerden hoşlanması sağlanabilir?
Ama çok hoş iyi birisi. Belki hiç olmayacak bir şey ama onu nasıl normale döndürebilirim? Hiç cinsellik yaşadın mı diye sordum, yok dedi. Daha yaşamadan onu bu temiz haline nasıl normale döndürebilirim? Aşık olmak isteyeceğim bir kız. Sohbetimiz çok iyi.
[Trol] Kızı yemeğe davet ettim kabul etti
Daha nerede oturduğunu bilmiyorum, sadece merhaba dedim. Konu yemeye geldi ve kebap ve lahmacun olursa gelirim dedi. Ben sadece gülmek için yemekten bahsettim. Ee ne yapacak şimdi bu aşırı utangaç kardeşiniz? 😳
[Trol] Biri benim yerime kızlarla konuşuyor
Şimdi benim Instagram hesabım var. Ve pek kızlarla sohbet eden içli dışlı biri değilim ama kız takipçilerim ve etrafımda olanlar çok var. Benim bir arkadaşım var. Çok şakacı ve konuşkandır, kızlarla hemen konuşur. Ona hesabımı verdim, benim yerime Instagram'ımdaki bütün kızlarla konuşuyor hepsi...
Bir kız için yazı yazılmalı?
Beyler Instagram’da takip ettiğim bir kız vardı. Ama son zamanlarda baktım hikayelerine hep saçma sapan fotoğraflar ekliyor yani saçma pozlar bilirsiniz işte. Kızı takipten çıkarttım şimdi öyle bir durum yazmak istiyorum ki hikayeme yani o da merak edip profilime girsin baksın görsün onu...
Kızlardan utanmak
Aşırı derecede bu durumu yaşıyorum, az önce ekmek almaya gittim mahalledeki kızda kapıda oturuyordu. Bir an kalbim çarpıyor, titriyor ellerim kendimi kasıyorum sanki bişey söylese kekeliycem utancımdan. Ben neden böyleyim?
Kızlarla konuşmayı istememek
Eskiden bir çok kızla konuşurdum tabii sadece sanalda. Çok konuşurdum hatta görüntülü bile. Gülüşürdüm, hepsi de bir birinden güzeldi ama şimdi zaman benim için çok değişti. Yani diyorum ki aşık olmadığım bir kızla neden konuşayım, arkadaş olayım, onunla kahkaha atayım. Zaten şimdiki zamanda...
Bir kıza yanlış isimle hitap etmek
Beyler kızın ismi elisa ben yanlışlıkla Asya naber dedim😂. Sonra pardon elisa* dedim şimdi mesaja bakmayı çekiniyorum. Ne yazmalıyım sizce?
Çok farklı bir psikolojik durum