Olny
Decapat
Daha fazla
Konuştuğum yazıştığım kızlara buluşuruz ya da buluşalım diyorum, olur diyorlar. Sonra benden ses yok. Bir hafta sonra öylesine nasılsın diyorum.
Daha hiçbir kızla bulusamadım, bu güne kadar. Bir de bugün bir tane kız ben otururken yanımdan geçti. Bana dedi botların şekilmiş. Kız ben çocuk muyum bana şekil diyorsun?
Utançlı bir şekilde dedim sağ ol. Ya ben var ya bir de Bağcılar'da doğup büyüdüm. Hala de ikamet ediyorum. Benim bahtım başka bir erkekte olsa her gün kızlarla gezmekle kullanırdı bu bahtı. Ben niye böyleyim?
Askerde bana sen ne biçim Bağcılarlısın, derlerdi.
Herkes derdi sen etiler çocuğusun, bebek çocuğusun ama iyisin.
Kız kız kız bıktım kızlardan dünyada hiç kızlar olmasa ne güzel. Her gün evden işe işten eve gelirim. Sonra PUBG’ye girerim. Sonra dışarda kedileri severim. Yolda bir kız gördüğüm zaman elimi cebime mi atsam ne yapsam diye düşünmek zorunda da kalmasam ne güzel...
Askerde bana sen ne biçim Bağcılarlısın, derlerdi.
Kız kız kız bıktım kızlardan dünyada hiç kızlar olmasa ne güzel. Her gün evden işe işten eve gelirim. Sonra PUBG’ye girerim. Sonra dışarda kedileri severim. Yolda bir kız gördüğüm zaman elimi cebime mi atsam ne yapsam diye düşünmek zorunda da kalmasam ne güzel...
Son düzenleyen: Moderatör: