nxkddnsbskxndbdjdndbshd
Kilopat
Siz nasılsanız, çocuklarınızda o temeller üzerine şekillenirmiş. Sizin tercihleriniz, yaşamınız çocuklar8nızın hayatını etkilermiş.
Keşke anladığınız şekilde sorsaydım.
Siz nasılsanız, çocuklarınızda o temeller üzerine şekillenirmiş. Sizin tercihleriniz, yaşamınız çocuklar8nızın hayatını etkilermiş.
Hee, tabi bahsettiğiniz bundan 50 sene sonra Dünya, Türkiye bu halde mi olur, o konuda haklısınız.Keşke anladığınız şekilde sorsaydım.![]()
Dün 1.6 kurup oynadım biraz.1 milyon oyun yazan atari kasetleri vardı. 5 milyona alırdım o zamanlar. Eve giderdim içinde 10 tane oyun olurdu. Geri kalan 999.990 tane oyun hep aynı oyunların tekrarı olurdu. Amaç neydi gerçekten merak ediyorum.![]()
Aradım buldum buyurun.Benim zamanımda Tom ve Jerry'deki Tom'a sürekli bağıran ve belden yukarısı asla görünmeyen bir ev sahibi vardı. Aynı ev sahibi Sylvester ve Tweety'de de vardı. O ev sahibinin kim olduğunu hep merak etmişimdir.
Bu arada zamane çizgi filmleri pek samimiyetsiz. En güzeli bence bizimkilerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.