RX 6800 ekran kartı ile R5 5600 kullanacağım için darboğaz olmaması amacıyla 4K monitör almak istiyorum. TN panel kafamı karıştırıyor ancak fiyatı aşırı uygun. Sizce alınır mı? Alma diyorsanız başka monitör önerilerinizi bekliyorum.
Oyun oynayacaksanız almayın. Gerçi genel kullanım için de çok sağlıklı değil. TN ve 60hz mantıklı değil. TN şu zamanda çok eski bir panel. Artık almak isteyenler genelde profesyonel oyuncular oluyor çünkü çok hızlı bir tepkimeye sahip. Fakat sizin attığınız 60Hz. Hem sisteminizin darboğaz sorununu 2K monitörler de rahatlıkla çözer. Bütçeniz varsa 2K IPS 144/165Hz monitör alın derim.
En ucuz Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2721DGFA 27" 1 ms QHD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bir de VG27AQ vardı fakat fiyatları 2 gün içinde 7000 TL'den 8600 TL'lere kadar çıktığı için şu anlık önermiyorum. Aslında kendim de kullanıyorum güzel bir monitör fakat şu anda attığım Dell monitörle aynı fiyatta olduğu için Dell'i önerdim. Yakın zamanda fiyatı düşebilir belki.