BenQ GL2460 vs RL2240HE vs Viewsonic VX2257

kamyoncu_dayi

Hectopat
Daha fazla  
Moderator varsa ve cevaplayabilirse cok guzel olur uzun zamandir karar veremedim çünkü arkadaslar ekran kartim RX 480 onun icin monitor baktim. Butcem cok yok ama kartin performansini almak istiyorum. 3 monitor arasinda kaldim sizce hangisi ve ayri onerirseniz de olur. Gecikme suresi 1 en fazla 2 olsun hz'si yuksek olsun isterim ama o fiyata (500-600 TL ye) yok galiba o yuzden 75hz olursa iyi olur en az 21,5 inc olsun onerilerinizi ve monitor elestrilerinizi bekliyorum. Freesync olursa iyi olur.
BenQ GL2460 24" 2ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı (cok guzel gozukuyor)

Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) AMD Fiyatı (en iyi secim bu gibi su an ama hakkinda pek bisey bulamadim iyi midir ?)

BenQ RL2240HE 21.5" 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Led Oyuncu Fiyatı (en cok onerilen ve f/p urunu buymus galba ama freesync yok.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı