BenQ XL2546 nasıldır?

İmkansız olan şey zihinleriniz.
Ne bu? Felsefe mi kasıyoruz? Elektronik cihazlarda bu tarz şeyler rakamlardır. Bu şey demek gibi. 15 senelik işlemcim i7-11700k'dan daha iyi benchmark sonucu veriyor. Mümkün mü böyle bir şey? Değil. Bizim zihinlerimizle alakası yok yani olayın. Atın testleri görelim hep beraber, sallıyor musunuz yoksa gerçekten o değerleri mi alıyorsunuz.
 
Amma çok ağladınız arkadaşlar. Siz de olmayınca başkaların da olunca nedir bu sinir öfke? Hiç kimse kimseye ispatlamak zorunda değil. Tamamen zihinlerinize kalmış birşey. Türkiye de bi zihinler oluşmuş yok şu internet bu kadar ms veriyor yok şu sistem şöyle olur öyle olmaz. Çıkın bu kafalardan kurtulun ön yargılanızdan. Hiçbir şeye inanmaz olmuşsunuz. Yaşadığınız olayları diğer kişilerle bağdaştırma yapmayın. TİLT seviyeniz üst sıralara çıkmış. 800-900 FPS alıyorum ötesi berisi yok. İstediğiniz kadar linçleyin, sallıyor deyin umrumda değil. (Herkeste) aynı sonuçlar olacak diye birşey yok. Siz önce 60-100 arası sizin sistemde verilen performans etkisinden çıkın.
 
Amma çok ağladınız arkadaşlar. Siz de olmayınca başkaların da olunca nedir bu sinir öfke? Hiç kimse kimseye ispatlamak zorunda değil. Tamamen zihinlerinize kalmış bir şey. Türkiye de bir zihinler oluşmuş yok şu internet bu kadar ms veriyor yok şu sistem şöyle olur öyle olmaz. Çıkın bu kafalardan kurtulun ön yargılanızdan. Hiçbir şeye inanmaz olmuşsunuz. Yaşadığınız olayları diğer kişilerle bağdaştırma yapmayın. Tilt seviyeniz üst sıralara çıkmış. 800-900 FPS alıyorum ötesi berisi yok. İstediğiniz kadar linçleyin, sallıyor deyin umurumda değil. (herkeste) aynı sonuçlar olacak diye bir şey yok. Siz önce 60-100 arası sizin sistemde verilen performans etkisinden çıkın.

Ne ağlaması? Senin sistemin 800-900 FPS veriyor diye mi ağlayacağım? Kendi sistemim zaten yeterince üst düzeyde senin sistemini kıskanarak tilt mi olacağım? 800 FPS vermesi imkansız, ancak poligon girmişsindir oranın değerlerini bizimle paylaşıyorsundur.
 
Zort. Öyle olmayınca ispatlayamıyorsun bile. Şu cevabı yazana kadar SS alır atardın :D. Gerçekten zort. R5 3600x + 2060 Super kullanıyorum. 200-300 alıyorum, ne ağlayacağım. Verdiğin değerler sallamasyon. Birileri kalkıp senin lafını ciddiye alırsa vay halimize :D
 
E-sporcular bile bir yerlerini yırtarak üst düzey sisteme ayar çekip ryzen 9 5950x ile 600 fps zor alıyorlar. Ryzen 5 3600 gibi bir işlemcinin valorant rekabetçi maçında max 300-350 verir daha fazlasına imkan yok, ha gidip oyunu 480p de oynarsan zaten 800 fps alırsın.
 
Tamam arkadaşlar siz haklısınız böyle devam.

İspatla diyoruz yok diyorsun ve burada kimse sana FPS değerlerini sormadı. Sen kendin gelip birden yazdın, kanıtla diyoruz yok diyorsun. E neden bize FPS değerlerini yazıyorsun konu ile alakası bile yoktur. Bu kadar yazı yazacağına atardın FPS testi kanıtlardın.
 

Geri
Yukarı