Benzinci yanlışlıkla deponuzu fullese ne yapardınız?

Neyse artık olan oldu :) Şikayet ettim zaten, ararlar yarın bir gün bilgi almak için.
En azından araba sağlam, bir zarar gelmedi söküp takarken.

Üzerine konsam gece uyurken pişman olacaktım, ama bu gece uyurken yine pişman uyuyacağım :)
En mantıklısı pazarlık yapmaktı, 100TL verip yoluma devam edecektim.

Zaten arabayı söken lavuk sigara içti köşede. Dedim sen sevdalı falan mısın :)
Yok diyor, abi mazot yanmaz yanmaz merak etme". 50 litre mazot var yarısı kovada 5 litresi yerde, geri kalanı arabada. Alev alsa babaannemi o durumun içerisinden hayatta alamazsın zaten, kadın arabaya bindiğine bineceğine pişman oldu anlayacağın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz iki arabaya sahibiz. Köydeydik bir arabanın benzini var bir arabanın yok. Haliyle benzinci uzak ve şişe ile benzin satılmıyor, yasak.

Dedem eski otobüs şoförü idi. Bir kova ve bir hortum ile 2 dakikada yarı yarıya transfer etti. :)

Şaka bir yana, ben olsam para varsa almaya çalışırım. Dedem de yanımda yoksa basar giderim. :) O çektirmekti, aldırmaktı büyük uğraştır. Hele pompacının o bakışlarını çekmek zordur.

Pompacının bakışında bir şey yoktu :) Süt dökmüş kedi gibi bakıyordu.
Adam da demiştir, arkada yaşlı kadın var bunlar kesin acır yardım eder :)

Volkswagen Scirocco model araçla gelen adama sen onu yap da gör 200'ün kaçını geri alabiliyorsun :D

Ha birde yeni nesil araçlarda akaryakıt girişinde çelik filtreler bulunur. Amacı benzini filtrelemek değil, hortum vs sokulup hırsızlık yapılmasını önlemek. Zaten oradan sokulan hortum ancak 1. depoya ulaşır, 20 litrelik kısmı dışarı atabilirdi. Orta tarafta başka bir depo daha var, o da net 20 litre daha alıyor.

551978_detay.jpg

Acımakta hata ettin. Ben olsam arabamı söktürmezdim. Üstelik o arada boşaltırken de sağa sola temizinden bi 5 liralık saçılmıştır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı