Benzinci yanlışlıkla deponuzu fullese ne yapardınız?

Arabayı söktürtmeyi istemezdim. Ordaki adam iş bilmeyip zarar verir diye çekinirdim açıkçası. Hatayı yapan görevli eğer mahçup bir üslup kullanıp üste çıkmaya çalışmıyorsa parayı öder üstümde nakit yoksa da karttan çektirirdim sanırım. Nasılsa bir daha benzin alacağım mecbur.

Okuyunca aklıma yıllar önce aldığım ilk bilgisayarı tamirat için götürdüğüm bakkal geldi. Bakkal amcam ilk kasayı açtı anakartı işlemciyi bütün parçaları gözümün önüne serdi kasanın iskeleti kaldı bir tek :D "Abi ne yapıyorsun" dedim. Bana arıza tespiti yapmak gerek dedi homurdanarak iyi dedim. Bu arada hava kararmış akşam olacak dışarda sağanak yağmur başlamış üstüne ben yaya olarak getirdiğim kasayı nasıl geri götürürümün telaşı içerisine girmişim. Sonunda dayanamadım o sinirle ses tonumu yükseltip "Abi daha ne sürer yağmur başladı hava karardı" dedim. Bana bilmem der gibi kafayı eğince "Tamam abi geri eski haline koy ben vazgeçtim" dedim. Peki dedi başladı geri montaja. Ben pür dikkat izliyorum anlamasam bile bir çakallık yapmasın diye. :D Baktım bunun gözler bir anda faltaşı gibi açıldı yapıştırdı sorun güç kaynağındaymış bak kablo kısa devre yaptırıyor. Tamam abi ben vazgeçtim dedim. O yağmurda küfür ede ede eve geri döndüm.

Gerçekten zor iş bazen insanın tahammül sınırları zorlanıyor. Kaş yapayım derken istemeden göz çıkarılıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı