Berber saçı mahvetti

Arkadaşlar merhaba. Saçımın yanları uzadığı için berbere gittim. Gitmez olaydım saçımın üst ve ön kısımları uzun kalacaktı normalde. Yanlar 0 üstler 5 keko tıraşı yaptı. Saçımın dokusu çok iyiydi ne yaptıysa şu an berbat. Şekil bile almıyor. Kafayı yiyeceğim.

Bizim berber her seferinde istemediğimiz gibi yapıyor 😄.

Ne güzel saçınız var kesim beğenmiyorsunuz. 30 yaşından beri kemoterapi alan maymunlar gibi geziyorum ortada.

Devamlı gittiğiniz berber değilse böyle olması normal oluyor ya, bende de olmuştu. Şapka takın veya dışarı hiç çıkmayın :D

Konuyla alaka düzeyini arıyorum.

Küçücük bir kasabada yaşıyorum ve bir sürü berber dükkanı var önüne gelen berber açıyor ve tüm saç şekilleri aynı berberlik için eğitim alıyorlar ama sanki çoğu başka saç kesimi bilmiyor gibi düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba. Saçımın yanları uzadığı için berbere gittim. Gitmez olaydım saçımın üst ve ön kısımları uzun kalacaktı normalde. Yanlar 0 üstler 5 keko tıraşı yaptı. Saçımın dokusu çok iyiydi ne yaptıysa şu an berbat. Şekil bile almıyor. Kafayı yiyeceğim.
Sacini degistiremiyorsan kendini degistir tesbih ve cakma adidas esofmanla baslayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı