Berber saçımı mahvetti

Kardeşim aynı sorunu bende yaşıyordum 6 ay öncesine kadar adama diyordum biraz kısalt subay tıraşı yapıyordu. Bende dayanamadım gittim başka yerde tıraş olmaya başladım daha fazla veriyorum ama değiyor verdiğime, berberini değiştir çok kısa değilse düzelttir veya kısalttır, beni patates gibi soyuyordu adam iyi ki değiştirdim.

En azından subay tıraşı yapıyormuş hocam, o da bir ilerlemedir. Lee Sin gelse daha düzgün yaparmış saçımı öyle diyeyim.

En azından subay tıraşı yapıyormuş hocam, o da bir ilerlemedir. Lee Sin gelse daha düzgün yaparmış saçımı öyle diyeyim.
Hocam öyle diyorsunuzda benim kafa yapım subay tıraşıyla öyle bir uymuyorki görseniz görmez olaydım dersiniz. Sizin şuan en iyi seçiminiz ya başka berbere gidip düzelttirmek ya da kısalttırmak. En olmadı nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama havalar soğuksa bere ile gezin, kimse bişey fark etmez uzayınca da çıkarır başka berbere kestirirsiniz 😀

Hocam özel değilse kaça tıraş oldunuz her yerde aynımı merak ettim.

Bu civarlarda ortalama 250, biraz yürüyüş mesafesinde 350 civarı. Artık o taraflara gideceğim berber sevmediğim için en yakın olan yere gidiyorum. Yoksa cimriliğimden değil yanlış anlamayın.

Hocam öyle diyorsunuzda benim kafa yapayım subay tıraşıyla öyle bir uymuyor ki görseniz görmez olaydım dersiniz. Sizin şu an en iyi seçiminiz ya başka berbere gidip düzelttirmek ya da kısalttırmak. En olmadı nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama havalar soğuksa bere ile gezin, kimse bir şey fark etmez uzayınca da çıkarır başka berbere kestirirsiniz 😀

Okula bere ile gidersem hocalar rahat bırakmayabilir, yönetmelikte böyle bir şey var mı acaba kapüşon çıkarma gibi?

Merhaba, gün içinde berbere gittim. Normalde berbere gitmeyi hiç sevmem küçüklükten beri ama 3 hafta önce gitmiştim sanırım ve güzel kesmişti, o yüzden tekrar gitmeyi çok istedim. Gittim ve adam bu sefer koyun güder gibi yaptı, saçta belli olacak hatta inanılmaz derecede yamukluk var, ne yapacağım bilmiyorum. Liseye gidiyorum, pazartesi günü okul var. Okulda dalga konusu olmaktan çok çekiniyorum, ne yapacağım? Ne kadar sürede düzelir?

Size tavsiyem 30+ berberlere gitmeyin 30 yaş üstü berber çok sorun.

Hocam artık düzeltmezsiniz artık 2 ihtimaliniz var ya saçı 3'e vurcaksınız komple ya da saçı bir an önce uzatmak için bir şeyler deniceksiniz.

Hocam artık düzeltmezsiniz artık 2 ihtimaliniz var ya saçı 3'e vurcaksınız komple ya da saçı bir an önce uzatmak için bir şeyler deniceksiniz.

Saçı zaten hızlı uzayan birisiyim, ama saçımı 3E vurursam bu sefer uzaması çok uzun sürecektir. Sanırım 1 haftaya düzelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı