Berber saçımı mahvetti

Çıktığımdan beri gözüme takıldı, ben orada tam bakamadım çünkü arkayı önü çekemedim. Adama yamukluk var demiştim, demez olaydım sanırım ondan sonra böyle yaptı saçı. Adama çıkarken sordum bir de abi iyice baksana yamuk var mı diye adamda yok dedi. Bundan sonra mahalle berberi yok sanırım okulda ne yapacağım onu da bilmiyorum.

Saçın uzunsa bence kadın kuaförüne git hocam ben öyle yapıyorum.

Başka berbere gitmeyi deneyebilirsiniz. Eğer evinizde makine var ise ailenizden rica edin düzeltirler büyük ihtimal. Berber puanı veya yorumu var ise bakmayı ihmal etmeyin.

Google maps bulsam yorum atacaktım zaten berbere o kadar sinir kaptım, başka berbere belki yarın gidebilirim. Ama zaten yanları bayağı kısa o yüzden 3'e vurmam gerekecek.

Çıktığımdan beri gözüme takıldı, ben orada tam bakamadım çünkü arkayı önü çekemedim. Adama yamukluk var demiştim, demez olaydım sanırım ondan sonra böyle yaptı saçı. Adama çıkarken sordum bir de abi iyice baksana yamuk var mı diye adamda yok dedi. Bundan sonra mahalle berberi yok sanırım okulda ne yapacağım onu da bilmiyorum.
Tekrar gidip düzelttirin, tekrar gittiğinizde de tıraş parası vermeyin. Sonrasında bir daha da gitmezsiniz.

Berberi değiş nasıl bir tıraş ıstedıgını de soyle utanma adam yemıcek senı(genç berberleri tavsiye ediyorum yaşlı berberlere gitme)

Katılıyorum hocam, boynuz kulağı geçer lafı çok doğru benim tıraş olduğum adam çırağı vardı ben gidip çırağında tıraş oluyorum artık adam usta oldu işi ondan iyi yapıyor, gençler daha çok özeniyor.

berberi değiş nasıl bı traş ıstedıgını de soyle utanma adam yemıcek senı(genç berberleri tavsiye ediyorum yaşlı berberlere gitme)
Kesinlikle değişeceğim bu civarlarda baya iyi yorumları olan bir berber buldum, arkadaşımda kendisine gidiyormuş fiyatıda gayet uygun gibi ona gideceğim arkadaşımla beraber 1-2 haftaya.

Tekrar gidip düzelttirin, tekrar gittiğinizde de tıraş parası vermeyin. Sonrasında bir daha da gitmezsiniz.

Nasıl düzelttireceğim ve ne diyeceğim onu bilmiyorum hocam şu anda, moralim çok bozuldu vallahi kötü hissetmeye başladım kendimi. Adama şimdi düzelt diye gittiğimde daha kötü yapmasın ?

Saçın uzunsa bence kadın kuaförüne git hocam ben öyle yapıyorum.

Saçım uzun değil.

Aynı şeyleri dedim, aynı şeyleri gösterdim. Model aynı ama keşişler bile daha düzgün yapardı sanırım.

Durumu nasıl düzeltirsiniz saç modeline göre bilmiyorum ama bir daha durumu yaşamamanız için saç kesiminizi beğendiğiniz zaman fotoğrafını çekin ve gidince berbere gösterin büyük ölçüde aynı oluyor.(denendi onaylandı, tabii yine de berbere göre değişir.)

Kesinlikle değişeceğim bu civarlarda baya iyi yorumları olan bir berber buldum, arkadaşımda kendisine gidiyormuş fiyatıda gayet uygun gibi ona gideceğim arkadaşımla beraber 1-2 haftaya.

Nasıl düzelttireceğim ve ne diyeceğim onu bilmiyorum hocam şu anda, moralim çok bozuldu vallahi kötü hissetmeye başladım kendimi. Adama şimdi düzelt diye gittiğimde daha kötü yapmasın ?

Saçım uzun değil.
Daha kötü yaparsa direkt kısa düz bir modele geçmeniz gerekir, yapacak bir şey yok. Gidip direkt saçınızı yamuk yaptığını, bunu düzeltmesi gerektiğini söyleyin.

Durumu nasıl düzeltirsiniz saç modeline göre bilmiyorum ama bir daha durumu yaşamamanız için saç kesiminizi beğendiğiniz zaman fotoğrafını çekin ve gidince berbere gösterin büyük ölçüde aynı oluyor.(denendi onaylandı, tabii yine de berbere göre değişir.)

Bundan sonra berbere minimum şekilde gideceğim, mahalle berberi kesinlikle yok.

Daha kötü yaparsa direkt kısa düz bir modele geçmeniz gerekir, yapacak bir şey yok. Gidip direkt saçınızı yamuk yaptığını, bunu düzeltmesi gerektiğini söyleyin.

Eminim para vermediğim için daha kötü yapacaktır, 1-2 hafta kapüşonlu ile takılacağım sanırım.

Kardeşim aynı sorunu bende yaşıyordum 6 ay öncesine kadar adama diyordum biraz kısalt subay tıraşı yapıyordu. Bende dayanamadım gittim başka yerde tıraş olmaya başladım daha fazla veriyorum ama değiyor verdiğime, berberini değiştir çok kısa değilse düzelttir veya kısalttır, beni patates gibi soyuyordu adam iyiki değiştirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı