Berberde 100 TL'ye çalışılır mı?

Meslek öğrenme niyetin varsa o çevredeki yerlere veya bir şekilde kaç lira alıyolar öğren, 100 TL çok az geldi bana. Eğer onlarda öyleyse ben bu işi öğreneceğim diyorsan dişini sıkarsın sadece harçlığım olsun diyorsan ben olsam gitmezdim. Sonra derler ki niye çırak olmaz yetişmez. 100 lira nedir ya.

Hocam normalde diyor ki vermiyoruz bile sadece bahşis bana kalsa elimi atmam.

İşi öğreneceksin çalış.

Umurumda değil berberlik yapasım yok proje okuluna gitmezdim istesem.

Ben bir hafta günlük 500 liraya çalıştım acil bir durum oldu geçen hafta cuma günü çıktım 14 yaşındayım çok az para hocam ama sakın konfeksiyonlara vesaire gitmeyin çok eziyorlar.

Dostlar yemek yok bir şey yok, berberi temizlıyorum 11.40 gittim 19.10 ciktim 100TL aldım diyor bahşiş alacaksın. 15 müşteri geliyor diyelim hiçbirinin öyle derdi yok. Ne diyorsunuz?

Dostlar yemek yok bir şey yok, berberi temizlıyorum 11.40 gittim 19.10 ciktim 100TL aldım diyor bahşiş alacaksın. 15 müşteri geliyor diyelim hiçbirinin öyle derdi yok. Ne diyorsunuz?

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama aynı teklifi biri bana sunsa o kişiyi aşağılar, aleyhine çalışır, yerden yere vurmak için elimden geleni yapardım. Asgari ücretin bile 22 bin TL olduğu bu devirde günlük 100 TL ne demek, bir de utanmadan bahşiş mi alacaksın diyor? Böyle bir yerde çalışmak başta senin kendine yaptığın bir haksızlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı