XEfe.Bey
Kilopat
- Makaleler
- 2
Şu videoları gördükten sonra üzülmüyorum aslında bu ülkeye.
Bu savunan adam isimli kanal trol alttaki yorumları bile bot.
Şu videoları gördükten sonra üzülmüyorum aslında bu ülkeye.
Hocam ben orta halli bir şey olsun iyisi olsun kafasındayım artık.Yani siz bilirsiniz tabii paranız varsa alın ne diyebilirim.Benim param olsa da bot gibi bir şeye veresim gelmiyor. Beğendiğim botlar 1K falan. Yani yok daha neler diyip üstten fiyatı en düşüğe göre sıralaya çekip aşağı inerken beğendiğim ilk botu yorumlarına bakıp sepete attım. Bununla mı uğraşacağım ya kafa kalmadı zaten her gün yeni olaylar...
YKS öğrencisiyim ve uzun bir süredir depresyondayım.Öncelikle her şeyin bu kadar pahalı olması insanı depresyona sokmuyor mu? :/
Sen RAM'in 1900 TL olmasına dert yanıyorsun, şu kartın 6000 TL olmasına ne demeli? 750 Ti bu, RTX 3060 değil!
Eki Görüntüle 1247744
YKS öğrencisiyim ve uzun bir süredir depresyondayım.
18 yaşıma kadar ailemin sırtından geçindim, artık azaltmak kendim bir şeyler kazanabilmek istiyorum bir yandan. Abim benim yaşlarımda işten işe atlıyordu, gerçi o üniversite okumadı ve hazırlanmadı ben şu an hazırlanıyorum.
Aynı zamanda her insanın kendine göre bir alacak-ihtiyaç listesi oluyordur. Kıyafet beğeniyordur almak istiyordur veya bir şeye ihtiyacı vardır. Ben kendi ihtiyaçlarımı ikinci el eşyalarımı satarak almaya çalışıyorum. Telefon ve direksiyon seti sattım ve karşılığında klavye ve SSD aldım param direkt bitti.Papara'mda 160 TL param kaldı hiçbir şey ifade etmiyor.
Kıyafet desen geçen Defacto'da bir eşofman beğendim, 130 TL kartımda sadece 30 TL kalacaktı almadım haliyle. Hala 2 3 sene önce aldığım kıyafetleri giyiyorum. En son giyim için eylül Ekim aylarında 130 TL'lik bir alışveriş yaptım o da bir adet hoodie o kadar.
Her gün aynı şeyleri düşünüyorum, her günüm stres, kaygı, deprasyon.
Bu da yetmezmiş gibi arkadaşlarımın ailelerine kıyasla biraz daha şanssız durumdayım. Akp'li ve muhafazakar bir ailede büyüdüm, hala onlarlayım. Arkadaşlarımın babalarıyla gayet samimi bir bağları varken ben 3 4 günde 2 cümle anca konuşuyorumdur.
Anlatmak istediğim çok şey var ama yaz yaz bitmez. Bu dert içimde kalıyor öyle.
Böyle bir yaşamı hiçbirimiz hak etmedik. Zamanımızı, gençliğimizi çaldılar ve geri alamayacağız.
Tek temennim ileride yurt dışında neresi olursa olsun artık sağlıklı bir hayat oturtmak.
2-3 yıl gibi bir süreyle düzeleceğini düşünüyorsanız biraz iyimser düşünüyorsunuz. Gençlerin tek kurtuluş yolu yurtdışında yaşamak. Karamsar düşüncelerle umutlarınızı yok etmek istemem ama iktidar değişirse her şeyin düzelmesi uzun zaman alacak.Ne deyim ki be abi sende haklısın :/
Vallahi ne desem bilemedim çok berbat bir durumdüz siyah t shirt burada 70 TL en sonunda kıyafetsiz dolaşmak zorunda kalacağız sanırım bot alacağım 800 TL'ye bile bot gördüm abi :/ bu ülkenin kim başına geçerse geçsin 2 3 yılda anca bir şeyler yolunda gitmeye başlıyabilir.
Kola 16 TL mi ekmek 3.5 TL mi neresi orası hangi şehir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.