Beslenme programıma uygun spor

Xredstyle

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar. Kilo vermek istiyorum. Beslenme programımı 1 haftadır çok güzel uyguluyorum ancak spor programı için yardıma ihtiyacım var. Elimde 5 kiloluk iki tane dambıl var. Beslenme programım ise şöyle:

Sabah kahvaltısı: 2 yumurta, 2-3 tane salatalık ve domates, 1 tane peynir.
Öğle yemeği: Yok.
Akşam yemeği: Çorba.

Boy: 178.
Kilo: 90.

Not: Hızlı vermek istiyorum 1 haftada 3-5 kilo olursa güzel olur.
Arkadaşlar selamlar. Kilo vermek istiyorum. Beslenme programımı 1 haftadır çok güzel uyguluyorum ancak spor programı için yardıma ihtiyacım var. Elimde 5 kiloluk iki tane dambıl var. Beslenme programım ise şöyle:

Sabah kahvaltısı: 2 yumurta, 2-3 tane salatalık ve domates, 1 tane peynir.
Öğle yemeği: Yok.
Akşam yemeği: Çorba.

Boy: 178.
Kilo: 90.

Not: Hızlı vermek istiyorum 1 haftada 3-5 kilo olursa güzel olur.
Yardımcı olacak yok mu?

Son düzenleme:
İki tane 5 kiloluk dumbbell ile çalışmak yerine kendi vücut ağırlığınla çalışsan çok daha iyi sonuç alırsın.

Diyet programını hiç beğenmedim. Bence bu tip bir diyet uygulamak yerine günlük aldığın kaloriyi say ve bunu sınırla. Sabah yediğin şeyler neyse de öğle yemeğinin olmaması bence çok saçma. Akşam yemeğinde de bir çorba içmek yetmez. Çok sağlıksız bir diyet. Kalorisi düşük, protein ağırlıklı gıdalarla beslenebilirsin.

Önemli olan yediğin gıda değil besin değerleri. Bunu sınırlarsan çok rahat kilo verirsin ancak bir haftada 3-5 kilo hayalden başka bir şey değil. Aylık 5 kilo gayet sağlıklı bir şekilde verilebilir. Fazlasına karşıyım.

Spor programı olarak da internetten kendi vücut ağırlığınla yapabileceğin hareketlere bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı