Beslenme tavsiyesi

Arda Balkn

Hectopat
21 yaşımdayım 184 boyum 95 kiloyum yaşadığım yer ve iş dolayısıyla biraz hareketsiz kalıp çok kilo aldım. Spora başladım nasıl beslenmem nelere dikkat etmem gerekiyor?
Kardiyoma dikkat ediyorum.
Çok fazla abur cubur yiyordum bıraktım.
Fiziğim kötü görünmüyor ama göbeğim ve yağlar çok rahatsız ediyor.

21 yaşımdayım 184 boyum 95 kiloyum yaşadığım yer ve iş dolayısıyla biraz hareketsiz kalıp çok kilo aldım. Spora başladım nasıl beslenmem nelere dikkat etmem gerekiyor?

Bol su için mutlaka tavuk göğsü yiyin fırın yemegi tercih edin kizartmalar yerine.

Burada çok da sağlıklı öneriler yapılmayacaktır derim ki en mantıklısı diyetisyene görün.

Yemeğini kendın yapacaksın makrolara dıkkat edeceksın, günde kilo X 0.05 su gunde 10 gr zeytınyagından baska yag tuketme. Gunde 30 dakıka bisiklet, ayrıntılı sekılde detaylı müsait zamanda yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo vermek için kalori alımını iyi hesaplamak gerekiyor. Günde 2000 ya da 2500 kalori alırsan protein ve sebze tüketirsen gayet güzel sonuçlar alırsın.

Kilo vermek için kalori alımını iyi hesaplamak gerekiyor. Günde 2000 ya da 2500 kalori alırsan protein ve sebze tüketirsen gayet güzel sonuçlar alırsın.
Kalori hesabı yaptım ortalama 2000-2800 arası çıktı.

Yemeğini kendın yapacaksın makrolara dıkkat edeceksın, günde kilo X 0.05 su gunde 10 gr zeytınyagından baska yag tuketme. Gunde 30 dakıka bisiklet, ayrıntılı sekılde detaylı müsait zamanda yazarım.
Valla çok sağol ayrıntılı bir şekilde bilgilendirirsen sevinirim:)

Açıkçası buradan alacağınız tavsiyeler fazla yüzeysel kalacaktır. Öneride bulunmadan önce göz önünde bulundurulması gereken bir ton detay var çünkü. Bir diyetisyene ve PT'ye danışmanız daha sağlıklı sonuçlar verecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı