Beslenme ve uyku düzenim mahvoldu

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Beslenme ve uyku düzeni mahvoldu. Sabah 3 yumurta yedim bu normal. Üstüne 1 soslu fıstık, 1 litre kola şu an içiyorum. Birazdan da soda içicem 1 tane. Uyku düzeni ise, gece uyumuyorum ve öğle vakti yatıyorum, akşam uyanıyorum. Döngü böyle gidiyor. Bazen gece 2-3 saat uyuyabiliyorum. Kilo 91 oldu, 95-100'e kadar yolum var en az bu gidişle. Sinir ve öfkeden yiyorum içiyorum. Ne yapacağım?

Okul açılınca az çok uyku düzeni oturur ama yeme işi zor. Hayvan gibi yiyip basmalı mıyım sizce? Ha bir de sigara da var. Unutmayayım söylemeyi.

Kanka evine gelip elini ayağını tutup yemeden içmeden kesmemizi istemiyorsan elini ayağını rahat tutup yemeyi bırakabilirsin sinirlediğinde dışarı çıkıp bi 10-15dk kulaklıkla müzik dinle yürü.

Kilo verme-alma işlemleri kişiye bağlı gelip evine bir tane hap verip 15kilo vermeni sağlayamayız.

Uyku düzeninde ise normalde 3de yatıyorsan 2.30da yatmaya çalış.
Baktın 2.30da yatamıyorsun bir sonraki gün kendini yor bayağı git koş yürü falan ama kendini bitir akşam eve git bakalım 11den sonra yatıcanmı

Kanka evine gelip elini ayağını tutup yemeden içmeden kesmemizi istemiyorsan elini ayağını rahat tutup yemeyi bırakabilirsin sinirlediğinde dışarı çıkıp bi 10-15dk kulaklıkla müzik dinle yürü.

Kilo verme-alma işlemleri kişiye bağlı gelip evine bir tane hap verip 15kilo vermeni sağlayamayız.

Uyku düzeninde ise normalde 3de yatıyorsan 2.30da yatmaya çalış.
Baktın 2.30da yatamıyorsun bir sonraki gün kendini yor bayağı git koş yürü falan ama kendini bitir akşam eve git bakalım 11den sonra yatıcanmı
Müzik dinliyom zaten spora giderken de basarken de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı