Beta Kanal'dan Stabil Windows 11'e dönmek için 8 Mart 2023'e kadar süreniz olacak

22623.1325 Surumunde Beta Kanal'dan stabil Windows 11'e donmek isteyenlere müjde.

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre beta kanaldan stabil Kanal'a geçmek isterseniz 8 Mart 2023'e kadar süreniz olacak.

Ilgili başlık Windows Insider blogtan alıntıdır.

"Beta kanalındaki Windows Insider'lardan gelen geri bildirimlere yanıt olarak, ayarlar > Windows Update > Windows Insider programı altındaki "ön izleme derlemelerini almayı durdur" altında cihazlarının kaydını iptal etme seçeneğini seçen Insider'lar için bir çıkış penceresi sunuyoruz. Bu rampa dışı pencere, bugünden başlayarak 8 Mart 2023'e kadar devam edecek"

Geçiş İşleminin Nasıl yapılacağını dair açıklamalar ve duyuruya bakmak istiyorsanız

Bir başka haberde görüşmek üzere.
UppermostHide28.

Son düzenleme:
Teşekkürler.

1677245203879.png

Ben beta dayım.
Çıkmak için yapmam gereken tek şey, Ayarlar/ windows update/ windows insider programı / ön izleme derlemelerini almayı durdurma' ya girip kapalı olan seçeneği AÇIK hale getirmek mi?
İlaveten, Yine bu sayfadaki "Insider ayarlarınızı seçin" kısmında yazan Beta ifadesini de değiştirmeme gerek var mı?

Teşekkürler

Ben beta dayım.
Çıkmak için yapmam gereken tek şey, ayarlar/ Windows update/ Windows Insider programı / ön izleme derlemelerini almayı Durdurma'ya girip kapalı olan seçeneği açık hale getirmek mi?
İlaveten, yine bu sayfadaki "Insider ayarlarınızı seçin" kısmında yazan beta ifadesini de değiştirmeme gerek var mı?

Teşekkürler.

Bu kadar. Başka bir işleme gerek yok diye yaziyor blogta hocam.

Son düzenleme:
Hala bir hareket yok değil mi? "Kayıt iptali için sıraya alındı" da kaldım ben de...
Troubleshooter dedikleri yazılım yok hala... En azından bende yok ve değişim işlemi gerçekleşmiyor dolayısı ile.

Hala bir hareket yok değil mi? "kayıt iptali için sıraya alındı" da kaldım ben de...
Troubleshooter dedikleri yazılım yok hala... En azından bende yok ve değişim işlemi gerçekleşmiyor dolayısı ile.

Blogtaki yazıya göre
bugün, cihazlarının beta kanalındaki kaydını iptal etme seçeneğini seçen bu cihazlardan yalnızca küçük bir grubu için sorun gidericiyi kullanıma sunmaya başlıyoruz ve önümüzdeki hafta başlarında geçerli tüm cihazlara yayılacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı