Beyaz renk temalı bilgisayar toplama

Bir sistemde aynı anda birden fazla ekran kartı kullanılmıyor artık. Eskiden SLI desteği varken bile aynı model ekran kartları kullanılıyordu. Ama asla mükemmel çalışmıyordu ve sorunlara sebep oluyordu. Bu yüzden günümüzde tek ekran kartı kullanılıyor. Her sisteme sadece 1 tane ekran kartı takılabiliyor.

Bir sistemde aynı anda birden fazla ekran kartı kullanılmıyor artık. Eskiden SLI desteği varken bile aynı model ekran kartları kullanılıyordu. Ama asla mükemmel çalışmıyordu ve sorunlara sebep oluyordu. Bu yüzden günümüzde tek ekran kartı kullanılıyor. Her sisteme sadece 1 tane ekran kartı takılabiliyor.

Bunu bilmiyordum rahatsız edecek bir şey söylediysem üzgünüm. 3060ı farklı bir şekilde değerlendirmeye çalışacağım sanırım ileride.

Kasa Cooler Master marka olduğu için zaten direk içimi rahatlatıyor ama ben biraz da görünüş açısından kendimi tatmin etmeye çalışıyorum daha sade bir öneriniz var mıdır acaba? Ayrıca konuyla biraz alakasız olabilir ama bu tarz kasalarla karşılaştım içinde güç kaynağı ile geliyor fakat fiyatı hem böyle bir kasa için hem de 650W +80 bir güç kaynağı için ucuz değil mi?
Kasayı çok uzun süre kullandım ve gerçekten hava sirkülasyonu konusunda çok başarılı bir kasa. Bence fiyat uygun. İçerisindeki güç kaynağı da Cooler Master markasına ait. Güvenebilirsiniz yani. Güç kaynağının rengi siyah lakin kasanın içerisinde güç kaynağı için bir bölme var. Kullanırken görmeyeceksiniz bile. Daha sade bir tasarım istiyorsanız şu kasaya da bakabilirsiniz:

Bunu bilmiyordum rahatsız edecek bir şey söylediysem üzgünüm. 3060ı farklı bir şekilde değerlendirmeye çalışacağım sanırım ileride.
Ben size aldığınız parçalardan daha ucuza bir 4070ti sistem önerdim. Neden 3060 istiyorsunuz özellikle, bunu anlamadım. 4070ti ekran kartlarında da beyaz renkli modeller var ve 13900k yerine 13600k alarak artacak para ile 3060 yerine 4070ti alınabiliyor. Oyun için 13600k fazlasıyla güçlü bir işlemci.

Kasayı çok uzun süre kullandım ve gerçekten hava sirkülasyonu konusunda çok başarılı bir kasa. Bence fiyat uygun. İçerisindeki güç kaynağı da Cooler Master markasına ait. Güvenebilirsiniz yani. Güç kaynağının rengi siyah lakin kasanın içerisinde güç kaynağı için bir bölme var. Kullanırken görmeyeceksiniz bile. Daha sade bir tasarım istiyorsanız şu kasaya da bakabilirsiniz:

NZXT tasarım olarak bayağı başarılı bir kişi daha önermişti hatta internette vs de çok görüyordum sanırım Cooler Master ve NZXT markalarının kasalarını tercih edeceğim yardımınız için çok teşekkür ederim.

Ben size aldığınız parçalardan daha ucuza bir 4070 Ti sistem önerdim. Neden 3060 istiyorsunuz özellikle, bunu anlamadım. 4070 Ti ekran kartlarında da beyaz renkli modeller var ve 13900k yerine 13600K alarak artacak para ile 3060 yerine 4070 Ti alınabiliyor. Oyun için 13600K fazlasıyla güçlü bir işlemci.

Cahilliğime verin lütfen sadece kafam karışık biraz günlerdir kafa patlatıyorum bilgisayar toplamak ile ilgili ve sizin önerdiğiniz sistem beni ne kadar idare edebilir sizin tahmininizce?
i5 her ne kadar 13. nesil olsa da nedense i9 beni bir daha PC toplamak zorunda bırakmayacak gibi geliyor bana.

Abi seninle direk farklı bir yerden konuşma şansımız var mı müsaitsen?

Son düzenleme:
Cahilliğime verin lütfen sadece kafam karışık biraz günlerdir kafa patlatıyorum bilgisayar toplamak ile ilgili ve sizin önerdiğiniz sistem beni ne kadar idare edebilir sizin tahmininizce?
i5 her ne kadar 13. nesil olsa da nedense i9 beni bir daha PC toplamak zorunda bırakmayacak gibi geliyor bana.

Abi seninle direk farklı bir yerden konuşma şansımız var mı müsaitsen?
Ne yazık ki 2 gün çok müsait değilim ama bu başlık altında elimden geldiğince yardımcı olurum.
Önerdiğim sistem sizi tahminen 6-7 sene götürür. Daha fazla bile götürebilir. Bu durum, biraz da sistem gereksinimlerinin artışına ve sizin sistemden beklentinize bağlı.
i5 işlemci 6 performans 8 verimlilik çekirdeği ile geliyor. Yani 14 çekirdek/20 izlek birimi var. Günümüzde hala 8-12 izlek birimli işlemcilerin bile fazlasıyla yeterli olduğu düşünülünce i5 13600k, uzun süre kullanılabilir bir işlemci.

Hiç sorun değil ben sizin önerilerinizi dikkate alarak tekrar bir şeyler bakacağım her şey için teşekkür ederim sistemi farklı bir başlıkta paylaşacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı